joi, 3 martie 2016

Publicat la 3/03/2016 12:43:00 p.m. de Anonim

Grădiniţă medieșeană în „Patrula de reciclare“Grădiniţa „Dumbrava Minunată“ din municipiul Mediaş face parte, din acest an, din „Patrula de reciclare“.

Unitatea de învăţământ a decis să se implice în acest proiect derulat la nivel naţional, care îşi propune să stimuleze comportamentul responsabil faţă de natură, prin promovarea colectării selective a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice. „Fii alături de noi, suntem membri ai «Patrulei de reciclare». Nu arunca aparatele electrice defecte, uzate sau vechi. Acestea sunt deşeuri reciclabile. Sună gratuit la 0800444800 sau  la numărul de telefon al grădiniţei noastre, 0269-836737, şi solicită ridicarea gratuită a deşeurilor electrice“, anunță Maria Ionescu, directorul Grădiniţei „Dumbrava Minunată“.
„Patrula de reciclare“ este un program naţional de educaţie de mediu al Asociaţiei Române pentru Reciclare - RoRec. Acesta se derulează în unităţile de învăţământ pre-universitar din toată ţara cu sprijinul Inspectoratelor Şcolare Judeţene, cu avizul Ministerului Educaţiei Naţionale şi sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Maria a României. Începând cu lansarea din anul 2011 până la ediţia din acest an, s-a format o comunitate de peste 70.000 de elevi și peste 1.800 de cadre didactice, reprezentând tot atâtea unităţi de învăţământ care promovează colectarea selectivă a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice în toată România. (A.P.)
    Trimite prin e-mail