joi, 3 martie 2016

Publicat la 3/03/2016 10:49:00 a.m. de Redacţie

Examenul teoretic pentru permisul de conducere se va da și la Mediaş, de la începul lunii aprilie


Prefectura a dat ordinul de înfiinţare al Centrului local de examinare a candidaţilor în vederea obţinerii permisului de conducere. Acesta va funcţiona pe Aleea Comandor Dimitrie Moraru, la fosta unitate militară de aviaţie.


Autor: Alex PÎNTEA

Prefectul Ovidiu Sitterli, alături de preşedintele Consiliului Judeţean, Ioan Cindrea, au fost ieri la Mediaş, pentru a vizita spaţiul în care din luna aprilie va funcţiona biroul de examinare teoretică în vederea obţinerii permisului de conducere. În aceeaşi locaţie de la fosta unitate militară de aviaţie se vor înmatricula şi autoturisme, în viitorul apropiat. „Este o veste foarte bună pentru locuitorii din Mediaş şi zona de nord a judeţului Sibiu. S-a înfiinţat oficial, prin ordin, centrul local de examinare a candidaţilor în vederea obţinerii permisului de conducere. În fapt, acesta va funcţiona din 4 aprilie şi este un termen pe care noi ni l-am propus şi este realizabil“, a anunțat Sitterli.

O zi pe săptămână

Centrul de examinare va funcţiona la Mediaş în fiecare zi de miercuri. De asemenea, candidaţii vor pleca pe traseu din locaţia de la fosta unitate militară de aviaţie. „Nu a fost stabilită cu exactitate ziua de examinare la Mediaş, însă, având în vedere faptul că traseul se dă miercurea, cred că tot atunci va rămâne şi pentru examenul teoretic. Noi am amenajat în locaţia respectivă şi o parcare de 250 locuri şi probabil că acolo se va stabili şi locul de plecare la examenul practic”, a menționat primarul Teodor Neamţu.

Util pentru toată zona

Biroul de la Mediaş va deservi persoanele din zona de nord a judeţului Sibiu. Astfel, aici vor putea veni locuitorii municipiul Mediaş, oraşelor Dumbrăveni şi Copşa Mică, dar şi cei din comunele Şeica Mică, Şeica Mare, Micăsasa, Axente Sever, Moşna, Dârlos, Bazna, Blăjel, Brateiu, Biertan, Aţel, Alma, Hoghilag, Laslea, Târnava şi Valea Viilor. De asemenea, s-a primit o solicitare şi din partea autorităţilor locale din Agnita, care urmează să fie analizată şi să se ia o decizie.
    Trimite prin e-mail