joi, 17 martie 2016

Publicat la 3/17/2016 10:03:00 a.m. de Anonim

Din nou victorie! Gruparea de pe Târnava Mare are maxim de puncte în acest an


Gaz Metan Mediaș şi-a continuat parcursul perfect din 2016 şi la Baia Mare. Formaţia lui Leo Grozavu a învins cu scorul de 1-0, printr-un gol reuşit în repriza secundă de atacantul Alexandru Buziuc şi are patru succese în primele patru jocuri oficiale din acest an. Sâmbătă, alb-negrii vor mai acumula trei puncte, însă de această dată la masa verde, după ce FC Caransebeş s-a retras din campionat în pauza de iarnă.


Autor: Alex PÎNTEA

Gaz Metan a reuşit să câştige toate cele trei puncte în deplasarea de la Baia Mare. Pe un teren foarte greu, alb-negrii au fost echipa mai bună, care şi-a dorit mai mult victoria. După o primă repriză albă, atacantul Alexandru Buziuc a reuşit un gol de trei puncte. În minutul 65, acesta a profitat de o respingere greşită a portarului advers şi a înscris din apropiere. Gaziştii au avut şi un om în plus pe teren, mai bine de 20 de minute, după ce Cosmin Sîrbu de la Baia Mare a văzut al doilea cartonaş galben şi, implicit, pe cel roşu.

Teren imposibil

La finalul partidei câştigate la Baia Mare, tehnicianul alb-negrilor a explicat că este foarte bucuros pentru că formaţia sa a reuşit să lege patru victorii în campionat. Leo Grozavu a mai spus că Baia Mare merită un teren mai bun decât cel pe care joacă în prezent. „Este greu de jucat pe un asemenea teren. Îmi pare rău pentru Baia Mare, deoarece merită mai mult. Îmi pare rău pentru această echipă, au demonstrat aceşti băieţi că merită o mai mare atenţie, dar, din păcate, trebuie să joace pe un teren impracticabil. Pentru o echipă care îşi propune să joace în play-off sau chiar să promoveze, cred că are nevoie de altă suprafaţă. Accederea în play-off era unul dintre obiectivele noastre principale, după care, sigur, începe alt campionat. Vom vedea. Ne bucurăm că am reuşit să legăm patru jocuri cu patru victorii, mai ales că au fost împotriva unor echipe puternice. Suntem bucuroşi, dar mai avem drum lung. Am arătat ca o echipă care îşi doreşte să câştige, care luptă, se bate pentru orice minge. Fără doar şi poate, o vom mai întâlni pe Baia Mare în play-off“, a comentat tehnicianul Leo Grozavu.

Victorie la masa verde

Echipa de fotbal Gaz Metan nu va evolua la sfârşitul acestei săptămâni, însă, cu toate acestea, va mai acumula trei puncte în clasamentul seriei. Alb-negrii ar fi trebuit să întâlnească pe teren propriu FC Caransebeş, formaţie care în pauza de iarnă s-a retras din campionat. În aceste condiţii, gaziştii vor câştiga cu scorul de 3-0 partida la masa verde şi vor ajunge la cinci succese consecutive în 2016. 

Program accesibil

Pentru gruparea de pe Târnava Mare va urma, la mijlocul săptămânii viitoare, un meci aparent uşor. Gaz Metan va întâlni în deplasare Metalul Reşiţa, o formaţie care are înfrângeri pe linie în acest an, cu excepţia partidelor câştigate la masa verde. Mai mult, reşiţenii nu au marcat niciun gol anul acesta. Ulterior, la sfârşitul săptămânii viitoare, alb-negrii vor sta din nou şi vor acumula alte trei puncte la masa verde, asta în condiţiile în care ar fi trebuit să întâlnească pe teren propriu FC Bihor Oradea, cea de-a doua formaţie care s-a retras din campionat în pauza de iarnă. În fine, în ultima etapă a sezonului regulat, Gaz Metan va întâlni în deplasare actualul lider al seriei, Chindia Târgovişte.
    Trimite prin e-mail