duminică, 14 februarie 2016

Publicat la 2/14/2016 02:04:00 p.m. de Anonim

Wizz Air începe operarea zborului Cluj-Napoca - München Memmingen


Compania aeriană Wizz Air lansează mâine o nouă rută între baza sa din Cluj-Napoca și München Memmingen în Bavaria, cu o frecvenţă de operare de două zboruri pe săptămână. Wizz Air a anunțat această rută ca parte a programului de vară 2016, încă din luna septembrie a anului trecut.
Wizz Air va opera zborurile între Cluj-Napoca și Memmingen, aeroportul regional din vestul orașului München, în zilele de luni și vineri. Tarifele încep de la 24.99 euro / 109 lei (un zbor dus, inclusiv taxele și tarifele non-opționale).
Wizz Air a continuat să se extindă la Cluj-Napoca de-a lungul anilor și va adăuga cea de-a cincea aeronavă la baza sa din Cluj-Napoca, din luna iulie 2016. Orarul de vară din Cluj-Napoca include bilete de avion spre Alicante, Billund, Doncaster / Sheffield și Berlin, toate începând în săptămânile următoare. Wizz Air a anunțat, de asemenea, recent, o nouă rută internă între Cluj-Napoca și București, care va începe din 22 iulie și care va fi operată de șase ori pe săptămână.
“Prin intermediul acestui nou zbor Wizz Air spre Memmingen, se va spori conectivitatea judeţului Cluj cu capitala Bavariei, Munchen, şi se vor crea premisele intensificării schimburilor comerciale dintre cele două regiuni. Mă bucur să văd noi şi noi destinaţii deschise de pe Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” Cluj şi sunt convins că aeroportul se va dezvolta tot mai mult în anii ce urmează, în eforturile de a rămâne cel mai important aeroport al Transilvaniei”, a apreciat Marius Mînzat, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.
Creșterea operațiunilor Wizz Air se întinde pe toată România cu un trafic în creștere de 16% în 2015, față de anul precedent. Wizz Air va deschide cea de-a șasea bază în România în luna iulie, la Iași, iar în prezent oferă 110 destinații către 16 țări.


"Cluj-Napoca rămâne una din bazele noastre cele mai importante și conectează această regiune cu multe orașe europene cheie. Am fost compania aeriană principală a orașului încă din 2007 și vom continua să oferim mai multe locuri - vom spori capacitatea cu 20% în acest an - mai multe rute, mai multe zboruri și mai multe servicii pentru a asigura faptul că oraşul Cluj-Napoca și toată România are acces nu numai la tarife reduse, dar și la servicii superioare la bordul aeronavei Wizz Air", a declarat Gabor Vasarhelyi, manager de comunicare Wizz Air.
David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internaţional “Avram Iancu” Cluj, a precizat, la rândul său: “Ne bucură deschiderea acestei de-a 5-a rute spre Germania, una din cele mai importante ţări de destinaţie pentru Aeroportul Internaţional Cluj  şi suntem încrezători de faptul că ea va deveni una de interes pentru pasagerii noştri. Extinderea reţelei de rute prin adăugarea de noi şi noi opţiuni de călătorie pentru pasageri rămâne în continuare o permanentă preocupare a Consiliului de Administraţie şi a managementului aeroportuar.”
Compania aeriană Wizz Air a fost recent numită "Compania aeriană de valoare a anului", de către revista "Air Transport World", pentru succesul său din 2015.
Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, operează în prezent cu o flotă de 66 de aeronave Airbus A320, respectiv A321 și oferă peste 400 de rute de pe 23 de baze, care leagă 119 destinații în 38 de țări. La Wizz Air, o echipă de aproximativ 2.600 de profesioniști în domeniul aviației ce oferă servicii superioare și prețuri ale biletelor foarte scăzute, fac ca Wizz Air să fie alegerea preferată de către 16,5 milioane de pasageri, în anul financiar încheiat la 31 martie 2015.
    Trimite prin e-mail