joi, 11 februarie 2016

Publicat la 2/11/2016 11:32:00 a.m. de Anonim

Provocarea iernii pentru medieșenii amatori de schi


Medieşenii care iubesc sporturile de iarnă sunt aşteptaţi să participe la prima ediţie a Cupei de Schi „Mediaş Winter Challenge“.


Autor: Alex PÎNTEA

Competiţia va avea loc în data de 27 februarie, la Arena Platoş, din staţiunea Păltiniş. Scopul său este promovarea sportului, a vieții sănătoase și consolidarea comunității iubitorilor sporturilor de iarnă. Totodată, se doreşte a fi o oportunitate de întâlnire, socializare și distracție. „La Cupa de Schi «Mediaș Winter Challenge» se pot înscrie locuitori ai orașului nostru pe mai multe categorii, până în 8 ani, între 9-12 ani, între 13-18 ani, 19-45 ani şi peste 46 ani, atât la masculin, cât şi la feminin. Regulamentul competiţiei este disponibil pe pagina web www.cupaskimedias.ro. Înscrierea se face pe baza completării formularului de înscriere disponibil pe pagina web și trimiterea acestuia pe adresa inscrieri@cupaskimedias.ro în perioada 10-24 februarie. Participarea este gratuită, numărul de participanți fiind limitat la 120“, anunță organizatorii competiţiei.
Fiecare concurent va primi o diplomă de participare și o medalie, iar cei clasați pe primele trei locuri pe categorie vor primi diplome și trofee. După premiere, toți participanții şi însoțitorii sunt invitați să participare la Apres Ski Party la Pensiunea Rafael.
Evenimentul este organizat de către Asociația pentru Dezvoltare Durabilă Transilvania Mea, Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret cu sprijinul Tineretului Naţional Liberal Mediaş.


    Trimite prin e-mail