miercuri, 9 decembrie 2015

Publicat la 12/09/2015 11:25:00 a.m. de Anonim

Andreea Dragoman, bronz la Mondiale


Jucătoarea de tenis de masă din municipiul Mediaş Andreea Dragoman a reuşit să câştige medalia de bronz cu naţionala României la Mondialele de juniori.


Autor: Alex PÎNTEA

Echipa României a fost singura dintre ţările europene calificată în careul de aşi al competiţiei desfăşurate în localitatea Vendée, din Franţa. Româncele au trecut pe rând de Franţa cu scorul de 3-2, de Suedia cu scorul de 3-0 şi de Rusia în sferturile de finală cu scorul de 3-1.

„Am jucat cu sufletul“

În semifinală, româncele, printre care s-a numărat şi medieşeanca Andreea Dragoman, au fost învinse de Coreea de Sud cu scorul de 3-0, însă şi-au asigurat medaliile de bronz, întrucât la Campionatul Mondial de juniori din Franţa nu s-a jucat finala mică. „Am jucat cu sufletul de 1 Decembrie. România este dragostea noastră şi am jucat cu gândul la toţi românii de Ziua Naţională a României“, au declarat jucătoarele noastre, imediat după finalul competiţiei. Naţionala României a fost formată din Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Andreea Clapa şi Diana Lupu, iar antrenor a fost Petre Arnăutu.
Reprezentativa masculină a României, formată din Cristi Pletea, Rareş Şipoş şi Alexandru Manole, sportivi pregătiţi de antrenorul Mădălin Ionaşcu, a pierdut în sferturi, scor 0-3, cu reprezentantiva din Hong Kong. În urma acestui rezultat, naţionala României a ocupat locurile 5-8, în condiţiile în care la Campionatele Mondiale de Juniori nu s-au jucat partide de clasament.
    Trimite prin e-mail