miercuri, 2 septembrie 2015

Publicat la 9/02/2015 10:59:00 p.m. de Anonim

Vodafone oferă, timp de 2 zile, internet gratuit și nelimitat tuturor utilizatorilor

Vodafone România oferă, în weekend-ul 12-13 septembrie, internet gratuit și nelimitat tuturor utilizatorilor de servicii ale companiei, iar în perioada 14 - 18 septembrie alte două zile de internet gratuit, de data aceasta celor care nu sunt clienții companiei, a anunțat, astăzi, într-o conferință de presă, Andrea Rossini, director, Consumer Business Unit, Vodafone România.


'Supernet 4G este o combinație unică de algoritmi, tehnologii și frecvențe, ce poate fi folosit în diverse scopuri. Am început cu viteze ridicate pentru toți clienții noștri, am continuat cu o stabilitate superioară a conexiunii de internet pentru streaming și browsing optimizat. Acum, Supernet celebrează aceste realizări, aducându-i pe utilizatori, în același timp, pe internet. Timp de două zile, cei peste opt milioane de utilizatori pot beneficia de experiența Supernet 4G, fără costuri suplimentare și fără limite. Astfel, le mulțumim tuturor pentru că sunt alături de noi, prin cele două zile în care le vom oferi cea mai mare experiență de internet gratuit din România', a spus Andrea Rossini, director, Consumer Business Unit, Vodafone România, citat de Agerpres.
Cei care nu sunt clienți ai companiei se pot conecta gratuit la internet, timp de două zile, în intervalul 14 — 18 septembrie. Pentru a se conecta, aceștia vor trebui să utilizeze un sim pe care compania Vodafone îl oferă gratuit prin agențiile sale.
Potrivit datelor companiei, de la lansarea Supernet 4G, peste 18 milioane de site-uri de tip 'phishing' și 600.000 viruși au fost blocați, iar zilnic au fost protejate 100 de milioane de conexiuni de internet, prin SecurityPro 2.0. și MaxProtect.
Din luna septembrie 2014 până astăzi, utilizatorii au vizionat 60 de milioane de ore de conținut prin streaming. Mai mult, vitezele de upload și download au crescut, datorită inovației UltraSpeed. Viteza de download a crescut cu 110%, în timp ce viteza de upload a înregistrat un avans de 61%.
Potrivit lui Giovanni Chiarelli, director Technology Vodafone România, compania are peste 1.000.000 de terminale 4G conectate la rețea. Acesta a spus că, prin comparație cu perioada ianuarie — septembrie 2014, traficul de date în rețeaua Vodafone a crescut cu 132%, iar traficul de date 4G a crescut de 15 ori în același interval.
Acoperirea 4G a Vodafone România cuprinde acum 2.500 de localități și primele 100 de orașe din țară. Totodată, rețeaua 4G a Vodafone România acoperă toate cele 41 de reședințe de județ, în proporție de 100%. Serviciile 4G+ sunt disponibile acum în nouă orașe: București, Brașov, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Galați și Ploiești.
    Trimite prin e-mail