marți, 1 septembrie 2015

Publicat la 9/01/2015 03:39:00 p.m. de Redacţie

Meditur modernizează 13 stații din MediașOperatorul de transport public local va monta în toate staţiile acoperite din oraş panouri electronice de informare.

Prin intermediul acestora, călătorii vor afla ce mijloc de transport urmează să vină în staţie, dar şi cât mai au au de aşteptat până la sosirea acestuia. Primele astfel de panouri electronice au fost montate în cele două staţii Meditur din zona pieţei agroalimentare, dar şi pe strada Milcov din cartierul Vitrometan. Acestea afişează următoarele două mijloace de transport comun care vor ajunge în staţie, dar şi timpul de aşteptare. „Societatea de transport local Meditur a montat până în prezent panouri electronice în trei staţii acoperite din municipiul Mediaş. În scurt timp, toate staţiile acoperite vor fi prevăzute cu astfel de panouri informative. Acestea măresc nivelul de satisfacţie al călătorilor, prin afişarea timpului real rămas până la sosirea în staţie a primelor două mijloace de transport. Principalele avantaje ale panourilor de informare sunt informarea în timp real despre transportul public, oferirea timpului estimat de sosire al vehiculelor în staţie, conexiunea permanentă cu dispeceratul, comunicaţia GPRS de la distanţă, timpul de funcţionare continuu şi tehnologia LED cu consum eficient de energie“, a precizat Ioana Streza, specialist relaţii publice în cadrul operatorului de transport local de călători.
În total, societatea Meditur a anunțat că va monta treisprezece panouri electronice de informare în staţiile acoperite din oraş. (A.P.)
    Trimite prin e-mail