vineri, 21 august 2015

Publicat la 8/21/2015 12:49:00 p.m. de Redacţie

S-a tras ţintarul!


Sezonul regulat al ediţiei 2015-2016 a Ligii 2 începe pe data de 29 august. Echipa de fotbal Gaz Metan Mediaș va evolua în prima etapă în deplasare cu UTA Arad.


Autor: Alex PÎNTEA

Gruparea de pe Târnava Mare şi-a aflat programul jocurilor din Liga a II-a. Alb-negrii vor debuta în deplasare cu UTA, iar apoi vor disputa două partide pe teren propriu cu Unirea Tărlungeni şi Şoimii Pâncota. Campionatul în Liga secundă va începe la sfârşitul săptămânii viitoare. Alb-negrii au programat, astăzi, un ultim joc de verificare, în compania formației Ceahlăul Piatra Neamţ.

Program accesibil

La sfârşitul săptămânii trecute, Sala „Nicolae Dobrin” de la Casa Fotbalului a fost gazda tragerii la sorţi a ţintarului noii ediţii de campionat din Liga a II-a. Astfel, primul adversar pentru formaţia antrenată de Ion Balaur este UTA, iar meciul se va desfăşura la Arad. În prima partidă de pe teren propriu, gruparea de pe Târnava Mare va întâlni Unirea Tărlungeni. Ulterior, în etapa a treia, alb-negrii vor juca tot la Mediaş, cu Şoimii Pâncota, iar în etapa a patra, în deplasare cu Universitatea Cluj.

Remiză şi victorie

Gaz Metan Mediaș a obţinut un rezultat de egalitate şi o victorie în ultimele două jocuri de verificare. Astfel, partida de la Reghin s-a terminat cu scorul de 1-1. Oaspeţii au deschis scorul în finalul primei părţi, iar gaziştii au egalat prin atacantul Alexandru Buziuc, în debutul reprizei secunde. Sâmbăta trecută, gruparea de pe Târnava Mare a învins cu scorul de 5-1 CS Iernut.  Victoria a fost cea mai clară din jocurile de verificare ale alb-negrilor, iar golurile au fost reuşite de Azdren Llullaku, Ovidiu Bic, Andrei Florean, Alexandru Buziuc şi Gustariu, jucător aflat în probe.


Încă un transfer

La sfârşitul săptămânii trecute, a fost perfectat cel de-al patrulea transfer din perioada de pauză competiţională. Mijlocaşul Tiberiu Petriş, în vârstă de 21 ani, a semnat un contract valabil pe două sezoane cu gruparea de pe Târnava Mare. Acesta a evoluat anterior la FCM Târgu-Mureş şi FC Braşov.
    Trimite prin e-mail