joi, 20 august 2015

Publicat la 8/20/2015 01:06:00 p.m. de Anonim

Liberalii de la „centru“ merg pe mâna lui Roman


Candidatura lui Gheorghe Roman din partea PNL devine o certitudine. Conducerea naţională şi judeţeană a PNL susţine candidatura deputatului la Primăria Mediaș.


Autor: Alex PÎNTEA

Prim-vicepreşedinte PNL, Ludovic Orban, parlamentarii Mircea Cazan şi Nicolae Neagu, alături de vicepreședinții Consiliului Județean, Constantin Șovăială și Marcel Luca, și-au anunțat sprijinul pentru candidatura la Primărie a lui Roman.

Preferinţa lui Orban

Prezent la Mediaș, la sfârşitul săptămânii trecute, Orban a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă despre sondajul de opinie în urma căruia PNL îşi va desemna candidatul la Primăria Mediaş. „În mod evident, candidatura lui Gheorghe Roman este una foarte puternică. În calitate de independent, a pierdut «la mustaţă» alegerile din 2012. Vreau să vă spun că îl apreciez foarte mult şi nu vă ascund că este preferinţa mea în cursa pentru Primărie. Evident, vom face sondaj de opinie, vom face cercetări serioase pentru a testa încrederea, notorietatea, intenţia de vot şi alţi parametri, dar, din ceea ce ştiu eu, rezultatele sunt deja previzibile“, a menționat liderul liberal.

Un plus pentru partid

Deputatul Mircea Cazan este de părere că prezenţa lui Roman în rândurile PNL reprezintă un mare câștig. Copreşedintele organizaţiei judeţene s-a declarat convins de faptul că parlamentarul va câştiga atât cursa internă pentru candidatură, cât şi Primăria Mediaş. „Cred că prezenţa lui Gheorghe Roman în această competiţie este o mare plus valoare pentru PNL. Cred şi am toată încrederea că acesta nu va câştiga numai această competiţie internă, ci sigur va câştiga şi Primăria municipiului Mediaş şi sigur vom câştiga şi Consiliul Local“, a apreciat Cazan.

De bun augur

Și senatorul Nicolae Neagu a apreciat, la rândul său, candidatura lui Gheorghe Roman, despre care consideră că este una „de bun augur“. „Personal, îl cunosc bine şi sunt unul dintre cei care am apreciat şi am sfătuit când a trebuit să fim extrem de deschişi. În definitiv, domnia sa vine dintr-un parcurs politic al Partidului fost Democrat, deci nu este decât o revenire în normalitate. Decizia de a candida la Primăria Mediaş o văd ca de foarte bun augur, o şansă foarte bună. Mă bucur sincer că este aici şi am convingerea că Mediaşul va avea în continuare primar de dreapta“, a punctat Neagu.
    Trimite prin e-mail