vineri, 21 august 2015

Publicat la 8/21/2015 12:26:00 p.m. de Redacţie

Cristian Pomohaci vine la Festivalul Tineretului din Târnava | PROGRAM și recomandări


Comuna Târnava va găzdui, începând de astăzi, cea de-a patra ediţie a Festivalului Tineretului. Invitatul special al manifestării va fi solistul Cristian Pomohaci.


Autor: Alex PÎNTEA

Ca şi în anii precedenţi, organizatorii au pregătit un program variat, pentru toate vârstele. Astfel, vor avea loc teatru pentru copii, un campionat sportiv, demonstraţii de karate, dar şi recitaluri de muzică uşoară şi populară. „Am reușit și anul acesta, prin eforturi uriașe, să stabilim un program care să mulțumească toate vârstele. Sper să avem un public numeros la fel ca și în ediția precedentă și, cel mai important, toată lumea să socializeze, să se simtă bine și să uite, măcar pentru câteva ore de grijile zilnice”, afirmă primarul Norbert Pleiner.

Teatru şi muzică

Festivalul Tineretului va debuta astăzi, la ora 17.00, cu o piesă de teatru pentru copii și va continua cu diverse activități recreative. Sâmbătă dimineaţa, va începe campionatul sportiv „Cupa Târnavei”, iar la amiază solistul Radu Dumitru va da startul programului artistic. „După deschiderea oficială a festivalului, de la ora 18.00, amatorii sportului de autoapărare vor avea ocazia să urmărească o demonstrație de karate. Seara va continua în compania iubitului preot și solist de muzică populară și religioasă Cristian Pomohaci și a soliștilor Dany și Dana de la Victoria”, anunță organizatorii.

Recitaluri de folclor

Duminică sunt programate finalele campionatului de fotbal şi premierea câştigătorilor, însă nu va lipsi nici programul artistic. Vor susţine recitaluri grupul vocal „Florile Târnavelor” de la Clubul Copiilor Mediaș, grupul de dans „Cununa Târnavei” și ansamblul folcloric „Cununa Agnitei”. ,,Iubitorii muzicii populare sunt invitați să o asculte pe Narcisa Luncan Șimon, cea care în urmă cu o săptămână și-a lansat un nou album, alături de renumitul solist Simi Deac. Nu va lipsi nici muzica ușoară, care va fi asigurată de Claudiu Șimon și Bogdan Prihoi, iar mai apoi formația «Matador» din comuna Târnava încinge atmosfera cu cele mai frumoase cântece de petrecere”, detaliază organizatorii. Cea de-a patra ediție a Festivalului Tineretului se va încheia cu deja tradiționalul foc de artificii.


    Trimite prin e-mail