miercuri, 29 iulie 2015

Publicat la 7/29/2015 05:42:00 p.m. de Anonim

Roman și Thellmann țintesc Primăria Mediaș


Doi liberali s-au înscris în cursa internă pentru candidatura la Primărie.


Autor: Alex PÎNTEA

Liberalii medieşeni au făcut publice primele două nume validate de către Biroul Permanent al formaţiunii pentru candidatura la funcţia de primar al municipiului de pe Târnava Mare. Primul este acela al deputatului Gheorghe Roman, care s-a înscris în PNL în data de 15 iulie, iar cel de-al doilea, al copreşedintelui Organizaţiei de Tineret, Christine Thellmann.


“Aș fi onorat”

Deputatul Gheorghe Roman consideră că întreaga sa activitate politică de până acum a fost concentrată pe înţelegerea şi îndeplinirea aşteptărilor medieşenilor. “În toată activitatea mea politică, am pus cel mai mare preț pe loialitatea față de medieșeni, încercând să le înțeleg și să le îndeplinesc așteptările. PNL dorește să știe care cred medieșenii că ar fi cea mai potrivită persoană pentru funcția de primar. Astfel, se lansează în dezbatere publică două nume pentru candidatura la Primăria Mediaș din partea PNL. În toamnă va avea loc un sondaj de opinie comandat de la nivel naţional în urma căruia se va stabili candidatul pentru Primărie. Aș fi onorat dacă medieșenii vor considera, ca în anul 2012, că sunt persoana cea mai potrivită pentru a ocupa această funcţie”, a declarat Roman.

Proiecte pentru Mediaş

Pe de altă parte, Christine Thellmann se bazează pe valorile primite de la fostul primar Daniel Thellmann. “Tatăl meu a reușit să îmi transmită o serie de valori pe care un om politic trebuie să își sedimenteze activitatea. Educație, perseverență, respectul, dorința de a transforma lucrurile și a face din Mediaș ceea ce merită sunt câteva dintre aceste valori. Îmi doresc un oraș european prin dezvoltarea și implementarea corectă și transparentă a proiectelor pentru Mediaș. Nu consider că tinereţea ar trebui să joace în această competiţie un rol important. Consider că pregătirea şi proiectele pe care le vom prezenta cetăţenilor ar trebui să îşi spună cuvântul”, arată ea.

Vor face sondaj

Termenul limită de depunere a candidaturilor interne este data de 1 august. La toamnă, liberalii vor începe sondajele cu privire la cei care şi-au exprimat dorinţa de a reprezenta partidul în bătălia electorală din vara anului viitor. Cel mai bine plasat va fi desemnat candidatul pentru fotoliul de primar.
    Trimite prin e-mail