duminică, 21 iunie 2015

Publicat la 6/21/2015 07:40:00 p.m. de Redacţie

Medieșean vicecampion la 800 de metri

Performanţă foarte bună obţinută de atletul medieşean Alexandru Vandor la nivel național.


Autor: Alex PÎNTEA

Alexandru VANDOR
Acesta a câştigat titlul de vicecampion naţional în proba de 800 de metri, în cadrul Campionatelor Naţionale pentru Juniori II. Acesta a ratat „la mustaţă“ titlul de campion, după ce s-a dezechilibrat cu câţiva metri înainte de linia de finiş, a căzut, iar asta l-a costat locul I.

Cursă cu surprize

Competiţia s-a desfăşurat în Capitală, la sfârşitul săptămânii trecute. „Cursa a fost una frumoasă, plină de surprize, atât negative, cât şi pozitive. În general, m-am simţit foarte bine, am luat cursa în piept, pentru că eram hotărât să câştig. A fost o cursă tactică, totul a mers bine până pe ultimii zece metri, atunci când am simţit o uşoară senzaţie de frică, teama de eşec care m-a făcut să întorc capul de prea multe ori în spate. Dacă mi-aş fi văzut doar de cursa mea, acum eram campion naţional”, a mărturisit Alexandru Vandor.

Calificat la Balcaniadă

În urma rezultatului obţinut la Bucureşti, sportivul pregătit de antrenorul Vasile Ibăşfălean a reuşit să obţină calificarea la Balcaniadă. Această competiţie se va desfăşura în Serbia, la începutul lunii iulie, şi reprezintă criteriu de selecţie pentru Campionatele Mondiale. „În momentul de faţă ne pregătim pentru Balcaniadă, competiţie care se va ţine în Serbia, în data de 4 iulie. Vom încerca acolo să ne îndeplinim baremul pentru Campionatul Mondial din Columbia. Îmi doresc să vin în primele trei locuri”, a mai spus Alexandru Vandor.
    Trimite prin e-mail