duminică, 10 mai 2015

Publicat la 5/10/2015 10:05:00 a.m. de Redacţie

Copșa Mică: Apel la tineri pentru curățenia orașului


Începând cu această săptămână, la Copșa Mică se derulează un amplu proiect orășenesc de menținere a curățeniei stradale.

Inițiat de Primăria orașului Copșa Mică, Grădinița cu program prelungit, Școala Gimnazială cu clasele I-VIII și Liceul Tehnologic „Nicolae Teclu” din oraș, proiectul are drept scop îndepărtarea orașului de imaginea negativa creată de-a lungul vremii și obținerea unei recunoașteri pe plan național în ceea ce privește curățenia stradală.
Pentru a reduce sau chiar a elimina obiceiul tinerilor de a arunca la întâmplare deșeurile, în instituțiile de învățământ din oraș se vor desfășura activități de conștientizare și sensibilizare a populației școlare și adulte (în mod indirect), cu privire la efortul municipalității de a curăța străzile, la efectele asupra mediului și asupra calității vieții în general. Proiectul, derulat sub deviza „Împreună, pentru un oraș european, pentru un oraș curat, pentru o viață de calitate!”, se va desfășura până pe 15 iunie 2016, exceptând perioada vacanțelor școlare. (M.H.)
    Trimite prin e-mail