joi, 5 martie 2015

Publicat la 10:00:00 de Redacţie

Un nou magazin Vodafone la MediașVodafone România a deschis un nou magazin în sistem de franciză la Mediaş. Primii clienți au parte de surprize plăcute.

Acesta este situat în Centrul Comercial Kaufland, de la ieşirea spre Sibiu, și le aduce utilizatorilor o experienţă simplificată în interacţiunea cu produsele, serviciile şi brand-ul Vodafone. Printre avantajele noului design se numără accesibilitatea crescută la zonele de interes, modularitatea spaţiului, finisajele şi design-ul premium, spun reprezentanții companiei. De asemenea, noul concept de amenajare plasează utilizatorii în centrul atenţiei şi le oferă acces la cele mai noi şi performante terminale, conectate în permanenţă la Supernet™, la viteze de top.
Noul magazin are o suprafaţă de 50 mp şi patru consultanţi pregătiţi să răspundă la orice întrebări despre produsele şi serviciile Vodafone. „Cu ocazia deschiderii, toţi clienţii care semnează sau prelungesc un abonament în noul magazin Vodafone până la data de 20 martie vor primi gratuit un pachet ce include Cartela Vodafone şi un telefon Samsung E1200i. În plus, toţi clienţii care vizitează magazinul şi fac o achiziţie sau plătesc factura Vodafone, până pe 22 martie, se pot înscrie la o tombolă care are ca premii patru telefoane Samsung Galaxy S7580 Trend Plus. Tragerea la sorţi va avea loc în data de 23 martie, la magazinul Vodafone”, anunță reprezentanții Vodafone România. Noul magazin din Mediaș este deschis de luni până sâmbătă, între orele 9.00 - 21.00, şi duminica între 9.00 și 18.00. (A.P.)
    Trimite prin e-mail