luni, 9 martie 2015

Publicat la 3/09/2015 10:17:00 a.m. de Anonim

Salina Turda, promovată la ITB 2015 Berlin


În aceste zile, Salina Turda a participat la Târgul Internațional de Turism de la Berlin, ediția 2015.

Evenimentul a avut loc în perioada 4-8 martie. Târgul Internațional de Turism de la Berlin este cel mai mare de acest gen din Europa, având 26 de hale, cu o suprafață totală, de aproximativ 35 de hectare. La ediția de anul acesta, au participat 180 de țări, reprezentate de aproximativ 10.000 de expozanți, printre care se numără și România. Salina Turda a fost prezentă în cadrul standului României alături de alți 50 de expozanți din țara noastră, prin reprezentanții săi Adrian Soporan - specialist marketing și Atilla Lovasz - ghid turistic. 
La târgul de turism s-a vorbit despre Turda și împrejurimile sale, pachete de servicii ale centrului SPA Potaisa Turda, pe lângă deja binecunoscuta mină de sare de la Turda.
Prima zi de târg la standul amenajat de România s-a terminat cu o seară românească, în cadrul căreia s-au desfășurat spectacole folclorice și s-au servit produse culinare tradiționale românești, fiind alături reprezentanți ai Ministerului Turismului și ai ANAT. 


"Participarea la Târgul de Turism de la Berlin, alături de participarea de săptămâna trecută de la Târgul de Turism de la Budapesta face parte din strategia de promovare turistică a Salinei si a obiectivelor aflate în administrare. Prin numărul mare de vizitatori, Salina Turda s-a bucurat de toată atenția celor ce au vizitat pavilionul expozițional al țării noastre", au precizat reprezentanții Salinei Turda, într-un comunicat de presă. (A.L.)
    Trimite prin e-mail