luni, 2 martie 2015

Publicat la 3/02/2015 01:11:00 p.m. de Anonim

Salina Turda, prezentă la Târgul Internațional de Turism de la Budapesta 2015



Salina Turda a participat la Târgul de Turism Internațional ,,Utazás“ - ediția a 38-a, din Budapesta, în perioada 26 februarie - 1 martie.

La acest important târg de turism internațional, amenajat la Hungexpo într-un spațiu de peste 30.000 mp, au participat peste 30 de țări și aproximativ 300 de expozanți. 
Salina a fost reprezentată prin Florin Vulturar - șef serviciu turism și Edmond Popa - ghid turistic. 
Întâlnirea cu reprezentanții standului României prezenți la târg și cu Simion Giurca, reprezentant ANT, șeful  Biroului de informare și promovare turistică din Viena, a fost o onoare pentru reprezentanții Salinei Turda.  Aceștia au dat interviuri pentru ziare și posturi de radio din Ungaria, în care au descris atracțiile turistice din salină, din Turda și împrejurimi. La standul amenajat de România s-au desfășurat spectacole folclorice si s-au servit produse culinare tradiționale românești. 
Participarea la Târgul de Turism de la Budapesta face parte din strategia de promovare turistică a Salinei.  
Potrivit unui comunicat de presă al Salinei Turda, prin numărul mare de vizitatori, Salina Turda s-a bucurat de toată atenția celor ce au vizitat standul rezervat și mulți dintre aceștia și-au anunțat intenția de a vizita anul acesta ”cel mai frumos obiectiv subteran din lume”.
    Trimite prin e-mail