miercuri, 4 martie 2015

Publicat la 3/04/2015 09:38:00 p.m. de Redacţie

Înfrângere în Moldova! Dan Matei: "Jucătorii mei nu reușesc să treacă psihic peste locul ocupat în clasament"

Moldovenii le dau bătăi de cap fotbaliștilor de pe Târnava Mare! După semieșecul în fața FC Botoșani, formaţia lui Dan Matei a pierdut deplasarea de la Iaşi.


Autor: Alex PÎNTEA

Echipa de fotbal Gaz Metan Mediaș a fost învinsă cu scorul de 1-0 de către SCMS Iaşi. Alb-negrii au făcut o primă repriză slabă şi nu au reuşit nici în partea a doua să marcheze golul egalării ce le-ar fi adus un punct în Moldova. În urma acestui rezultat, Gaz Metan rămâne cu un singur punct în primele două etape din retur.

Reprize complet diferite

Ieşenii lui Nicolo Napoli au controlat prima repriză a partidei disputate pe teren propriu, au ratat mai multe ocazii şi au deschis scorul în minutul 35. Bole l-a servit excelent pe Golubovici, care a înscris cu o lovitură de cap. Gaziştii au evoluat mai bine în repriza secundă însă nu au reuşit să salveze un punct. Cea mai mare ocazie de egalare i-a aparţinut lui Aymen Tahar, însă şutul acestuia din minutul 70 a fost scos în corner cu un reflex senzaţional de portarul Grahovac. Anterior, portarul ieşenilor a reuşit să respingă tot în corner lovitura de cap a lui Dan Roman.

Meritau mai mult

La finalul partidei pierdute la Iaşi, tehnicianul alb-negrilor s-a arătat dezamăgit de evoluţia jucătorilor săi din prima repriză. Dan Matei a mai explicat că în opinia sa un rezultat de egalitate ar fi fost totuşi mai echitabil. „Sunt dezamăgit că jucătorii mei nu reuşesc să treacă psihic peste locul ocupat în clasament. Cu Botoşani am făcut o primă repriză foarte bună, dar am luat gol şi nu am reuşit să câştigăm. Astăzi am făcut o primă repriză foarte slabă, în care pot spune că nu am recunoscut pe mulţi dintre jucători. Am revenit în repriza secundă, dar nu am reuşit să marcăm. Cred că un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil astăzi. Doar lipsa de curaj a jucătorilor mei a făcut diferenţa“, a declarat tehnicianul gazist.
    Trimite prin e-mail