joi, 29 ianuarie 2015

Publicat la 1/29/2015 12:10:00 p.m. de Anonim

O nuntă gratis și multe alte premii


Organizatorii târgului de nunți Sibiu Wedding Days continuă tradiția și în 2015 și vor oferi unui cuplu norocos unul dintre cele mai importante premii puse în joc la un eveniment de profil din România: o nuntă gratis, în valoare de 10.000 de euro.


Autor: Aurelian LUNGU

Sibiu Wedding Days, organizat de Daka Expo, se desfășoară în perioada 30 ianuarie - 1 februarie, la Sala Transilvania din Sibiu. Toți cei care vizitează târgul au șansa să se înscrie la o tombolă cu premii importante pentru o nuntă ca la carte. Astfel, câștigătorii marelui premiu beneficiază de o nuntă completă, cu servicii de top, de la sala de nuntă, meniu de mâncare și băuturi, tort, muzică, flori, foto-video, până la machiaj și coafură. Premiul II va face fericită o viitoare mireasă care va primi rochia pentru ziua cea mare, iar premiul III va consta în buchetul miresei și cocarda mirelui. Înscrierea la tombolă se va face pe baza talonului pe care toți cei care trec pragul expoziției îl vor primi odată cu biletul de intrare. Extragerea câștigătorilor va avea loc duminică, 1 februarie, la ora 18:00. Regulamentul tombolei se găsește pe www.sibiuwedding.ro și va fi afișat și pe parcursul evenimentului, la Sala Transilvania.

Concurs pentru cititori

Prețul unui bilet de intrare este de 7 lei, însă cititorii Monitorului de Mediaș pot câștiga gratuit, prin tragere la sorți, două invitații la Sibiu Wedding Days. Tot ce trebuie să faceți este să dați like paginii noastre de Facebook (facebook.com/MonitoruldeMedias) și să ne scrieți de ce doriți să participați la Sibiu Wedding Days.
    Trimite prin e-mail