joi, 18 decembrie 2014

Publicat la 12/18/2014 08:33:00 a.m. de Redacţie

Elevii lui Teleabă au produs surpriza


Baschetbaliștii Gazului Metan i-au administrat prima înfrângere în campionat Stelei şi au întrerupt seria de nouă victorii consecutive reuşită de „militari“.

Formaţia lui Ovidiu Teleabă şi Mihai Popa s-a impus, duminica trecută, în Capitală, cu scorul de 90-88, după o partidă foarte echilibrată. A fost 30-30 după primul sfert, iar rezultatul de egalitate s-a consemnat şi la pauza mare. Gaziştii au câştigat apoi la limită sfertul al treilea cu 22-20, pentru ca ultimul act să se încheie tot la egalitate după o luptă încrâncenată sub ambele panouri. Pivotul Aliaksandr Pustahvar a fost cel mai bun om al formaţiei sale. Jucătorul din Belarus a reuşit să înscrie 29 de puncte, la care a adăugat două recuperări şi trei pase decisive. „A fost o victorie incredibilă pentru noi, dar o victorie muncită și meritată, pentru că băieții au reușit să fie concentrați toate cele 40 de minute“, a comentat Teleabă.
Urmează o partidă pe teren propriu, ultima din acest an. Alb-negrii vor întâlni Timba Timişoara, vineri seară, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor. Ulterior, în ultima etapă a turului, Gaz Metan va juca, marţi seara, în deplasare cu Energia Târgu Jiu. (A.P.)

    Trimite prin e-mail