joi, 27 noiembrie 2014

Publicat la 11/27/2014 03:12:00 p.m. de Anonim

Gaziștii au intrat în vrie. Dulca, la un pas de despărțire: „Va fi greu să mai continui aici“

Echipa de fotbal Gaz Metan Mediaș a fost învinsă cu scorul de 2-1 de Dinamo Bucureşti, după ce a condus cu 1-0. Gruparea de pe Târnava Mare a ajuns la şapte etape consecutive fără victorie în Liga I şi rămâne pe prima poziţie deasupra liniei retrogradării. Mâine, alb-negrii joacă în deplasare pe terenul Concordiei Chiajna.


Autor: Alex PÎNTEA

Gaziștii au reuşit să deschidă scorul foarte repede, în minutul 4 al partidei cu Dinamo, atunci când Aymen Tahar a profitat de o greşeală a cuplului Nedelcearu – Cordoş şi a reluat cu capul din şase metri în poarta lui Marc. Dinamoviştii au egalat după un sfert de oră, de această dată după o gafă a defensivei alb-negrilor. Cosmin Matei a centrat de pe partea dreaptă, iar mingea a fost lovită de Boubacar şi a intrat în poartă. Dinamo a reuşit golul victoriei la nouă minute de la reluarea jocului. Acelaşi Cosmin Matei a centrat de pe partea dreaptă, iar mingea a ajuns la Kamil Bilinski, care a înscris din câţiva metri. 

Prea multe greşeli

La finalul partidei pierdute pe teren propriu, Cristi Dulca a recunoscut că jucătorii săi fac prea multe greşeli individuale care îi costă. „Sunt dezamăgit de faptul că este al patrulea joc în care conducem şi nu reuşim să câştigăm. Nu vreau să dau vina pe jucători, nu este în caracterul meu să fac acest lucru, dar la o analiză scurtă asupra a ceea ce se întâmplă, pot să spun că facem foarte multe greşeli individuale şi colective. Am condus, am luat goluri de cascadorii râsului la faze care trebuiau rezolvate mult mai simplu şi mult mai logic, dar până la urmă am pierdut puncte importante într-un campionat în care retrogradează şase echipe şi este foarte greu“, a conchis Dulca. Formaţia lui Cristi Dulca nu a mai câştigat din 19 septembrie în Liga I.

A vrut să plece

Mediașul era să rămână fără antrenor. „Va fi greu să mai continui aici. S-ar putea să fi fost ultimul meu meci la Mediaş“, a afirmat Dulca. Lucrurile s-au lămurit la începutul acestei săptămâni, atunci când tehnicianul a fost reconfirmat în funcţie de preşedintele Ioan Horoba. „Nu-l dăm afară! A fost o declaraţie dată la supărare, pe fondul unei noi înfrângeri, la care a contribuit şi patriarhul arbitrajului românesc, Alexandru Tudor. A avut o manieră de arbitraj şmecherească. Nu ne-a acordat un penalty la un henţ, pe care nouă din zece arbitri l-ar fi dat. Iar la golul egalizator marcat de Dinamo a fost ofsaid clar. S-a mai prăvălit un mit. Tudor să rămână la mânăstiri, să nu mai vină la meciuri şi să omoare destinele fotbaliştilor“, a criticat Horoba.

Deplasare la Chiajna

Pentru gruparea de pe Târnava Mare, urmează o partidă în deplasare pe terenul Concordiei Chiajna. Ambele echipe au mare nevoie de puncte, în condiţiile în care Gaz Metan ocupă poziţia a 12-a, prima neretrogradabilă, iar Concordia stă trei locuri mai jos. Partida se va disputa mâine seară, începând cu ora 18:00.
    Trimite prin e-mail