joi, 4 septembrie 2014

Publicat la 9/04/2014 01:58:00 p.m. de Anonim

ARIA – Centru de sănătate, reabilitare și sport. O investiție și un concept unic în Sibiu (P)

În urmă cu doi ani, echipa Centrului Medical Casa Noastră și-a propus să dezvolte un proiect îndrăzneț, care să reunească în aceeași arie servicii medicale ambulatorii, de reabilitare, sportive, SPA și wellness. Sub numele de Aria s-a dezvoltat un concept unic în România, care oferă servicii diverse pentru un stil de viață sănătos adresat întregii familii.

„Sport în casa medicului”
„Mai mult decât sănătate… Wellness!”

Centrul Aria se va întinde pe o suprafață de 14.000 mp și va cuprinde mai multe arii: Aria Clinic, Aria Recuperare, Aria Sport, Aria Aqua, Aria SPA&Wellness și Aria Fun.


În prezent sunt deschise trei arii care ocupă o suprafață de 4.500 mp, acestea fiind:
  • Aria Clinic - clinică medicală privată ce asigură servicii medicale de specialitate (alergologie, cardiologie, chirurgie, dermato- verenologie, endocrinologie, medicină internă, neurologie, obstetrică-ginecologie, ORL, ortopedie, oftalmologie, pediatrie, psihiatrie, reumatologie, stomatologie, urologie, nutriție și dietetică, acupunctură, psihologie), servicii de medicină muncii și siguranța transporturilor (cu peste 13.000 de abonați). Toate aceste servicii sunt susținute și de o aparatură de înaltă tehnologie, dintre care amintim computer tomograf Philips, fibroscop Olympus pentru gastroenterologie, ecodoppler 3D, 4D Siemens. 
  • Aria Reabilitare - bază de tratament și reabilitare medicală și sportivă, este una dintre cele mai performante și complexe baze de tratament „indoor”. Serviciile oferite acoperă tratamente și proceduri de electroterapie, hidroterapie (băi galvanice, căzi cu hidromasaj și duș subacval), kinetoterapie (inclusiv masa de elongații vertebrale, Fiziotek), magnetoterapie, masaj, terapie laser, terapie shock wave, termoterapie (nămol și parafină), acupunctură. În viitorul apropiat, bazei de tratament i se vor adăuga o sală de aerosoli medicali, un bazin cu apă sărată și un bazin pentru recuperare medicală.
  • Aria Sport - centrul sportiv cuprinde 5 săli de sport. Sala indoor cycling (25+1 biciclete marca Schwinn și sistem Activio), sala fitness (aparate Flexibility Line, 15 aparate cardio și 35 aparate pentru forță marca Technogym nr. 1 în lume), sala Functional Training cu 5 posturi TRX și 6 Kinesis stații ce încorporează Full Gravity Technology (mișcări tridimensionale). Sala de TRX & Kinesis este singura sală din țară cu aceste dotări. Tot în Aria Sport există sala de Aerobic ce acoperă servicii de Zumba, Pilates, Step Aerobic, Bokwa, Bosu, Fitball, Tae Bo, Kids Postural, Senior Gym, Steel Tonic, Pregnancy Gym. Sala de tenis de masă este dotată cu 12 mese de joc marca Donic Waldner 25 (aprobate ITTF), fiecare masă având 50 mp de joc în jurul ei, iluminate cu 600 lucși per masă, iar suprafața sălii este acoperită cu Tarket Table Tenis.

Nu întâmplător în conceptul ARIA zona de sport este asociată serviciilor de asistență medicală, ca diferențiator și ca principal atu în promovarea unui stil de viață sănătos. 


Echipa centrului este formată din specialiști cu experiență în domeniul medical și sportiv uniți de același concept Aria.


Centrul Aria s-a născut din dorința de a susține sănătatea familiei și implicit a comunității sibiene. Aria se adresează specialiștilor în domeniu, care pot profesa într-un mediu de lucru profesional cu dotări de înaltă tehnologie și nu în ultimul rând se adresează companiilor și angajaților acestora oferind pachete speciale, cu un raport optim calitate preț.


Întrebată de planurile de viitor, Dr. Maria Ciolan a declarat că: „Chiar dacă investiția de până acum a implicat un efort financiar important din partea acționariatului și accesarea fondurilor europene, dezvoltarea proiectului nu se oprește aici. Avem ca obiectiv să deschidem în cei 14.000 mp ai locației, în lunile ce urmează și celelalte așa numite «arii» pe care le-am gândit integrate în Centrul ARIA și anume ARIA SPA, ARIA AQUA și ARIA FUN, în cadrul cărora vor funcționa o piscină semiolimpică, o piscină pentru copii, o zonă de wellness, un perete de cățărare, zone speciale pentru copii, chiar și un patinoar. Prin faptul că și noi suntem părinți, ne îndreptăm atenția în mod particular asupra copiilor. Dorim să le oferim noi posibilități de recreere, educare și dezvoltare. Așa s-a născut ideea unei arii de distracție, dar și de educare – ARIA FUN. Dar până atunci vă așteptăm să ne treceți pragul și să testați adevăratul STIL DE VIAȚĂ pe care ARIA îl propune, toate sub atenta îndrumare și supraveghere a personalului nostru medical și al antrenorilor noștri”, a încheiat directorul general al noului centru sibian.


    Trimite prin e-mail