vineri, 29 august 2014

Publicat la 8/29/2014 01:33:00 p.m. de Anonim

Social-democrații medieșeni atacă noua alianță

Politicienii medieşeni se contrează pe marginea postului de consilier local vacant şi a referendumului pentru demiterea primarului. Arcaș îi numește "șmenari" pe Neamțu și Petrescu, ACL îl invită pe senator să candideze la Primărie și să demonstreze că e mai bun.



Autor: Alex PÎNTEA

Senatorul Viorel Arcaş a vorbit, la sfârşitul săptămânii trecute, în cadrul unei conferinţe de presă despre situaţia postului de consilier local rămas vacant. Liderul PSD Mediaş crede că „moral” este ca Eugen Grozav, căruia organizația municipală i-a retras sprijinul politic, să fie înlocuit tot de un consilier social-democrat, deși supleantul pe lista USL votată în 2012 era liberalul Dan Păltan. „Când ai de-a face cu şmenari - eu nu pot să le spun altfel celor care conduc liberalii la Mediaş - asta este! Ne gândim foarte serios să retragem cei patru consilieri pe care îi avem”, a comentat parlamentarul. Cât despre ideea sa mai veche, de a convoca un referendum pentru demiterea primarului Teodor Neamțu, Arcaş susține că a început strângerea de semnături.

„Să candideze Arcaş!”

Joi, a venit şi replica primarului Neamţu. Tot într-o conferinţă de presă. Edilul democrat-liberal a ținut să-i transmită președintelui PSD Mediaș că este „la modă” să ataci primarul şi doar să stai pe margine. Totodată, Neamţu l-a invitat public pe senatorul Arcaş să candideze pentru fotoliul de primar la viitoarele alegeri. „Senatorul Viorel Arcaş face declaraţii în stilul politicii PSD. Este «trendy» să spui «jos Neamţu», la fel ca şi «jos Băsescu». Este uşor să stai pe margine şi să vezi câte o gropiţă. Îl invit în mod oficial să candideze în anul 2016 la alegerile pentru funcţia de primar şi să rezolve mai bine problemele oraşului!”, a afirmat Teodor Neamţu.


În lumea animalelor

Viceprimarul George Petrescu a ţinut să îi răspundă lui Viorel Arcaş în aceeași notă. După ce parlamentarul social-democrat l-a numit, acum câţiva ani, „berbecuţ”, Petrescu a constatat că a evoluat în ochii senatorului, devenind „șmenar”. „Constat că am evoluat în ochii senatorului Arcaş, de la patru picioare la două. Trăim într-o lume a animalelor… Nu sunt de acord cu politica promovată de dl. senator. La nivel local, trebuie promovată o politică mai coerentă vis-a-vis de medieşeni”, a avertizat copreședintele Alianței Creștin-Liberale la nivel local.
    Trimite prin e-mail