vineri, 4 iulie 2014

Publicat la 7/04/2014 02:06:00 p.m. de Anonim

„Dianthus“, medieșeni la înălţime

Asociaţia de Turism şi Ecologie „Dianthus“ Mediaș a câştigat opt premii la „Cupa Măgura“ desfăşurată pe Valea Lotrioarei.


Autor: Alex PÎNTEA

La sfârşitul săptămânii trecute, două echipaje de medieşeni au participat la cea de-a 32-a ediţie a competiție organizate de Clubul de Turism Alpin „Măgura“ din Cisnădie. Organizatorii au pregătit şase probe. Astfel, echipaje venite din toată ţara s-au întrecut la proba de regularitate, care a constat în parcurgerea unui traseu de şase ore, la escaladă, teorie, fotografie, orientare sportivă şi la proba culturală care a constat în cântece, poezii şi scenete. 

Opt premii

În urma desfăşurării celor șase probe, medieşenii de la „Dianthus“ au reuşit să câştige la Orientare Turistică locurile I şi II, locul III în proba de escaladă, locul I la proba culturală. De asemenea. au avut două clasări pe podium, locurile I şi III în proba foto, iar după centralizarea rezultatelor, la general, asociaţia medieșeană a obţinut locul al doilea. 


Mulțumit de rezultate

Pentru membrii asociaţiei medieşene, participarea la „Cupa Măgura“ a fost una încununată de succes, în condiţiile în care au avut rezultate foarte bune la toate probele la care au participat. „A fost o atmosferă de prietenie şi fair-play, iar vremea foarte bună şi probele interesante au fost ingredientele unui week-end perfect în natură. Îi felicit pe toţi participanţii şi în special pe colegii mei de club care au avut rezultate foarte bune“, a explicat Feri Teglaş, președintele Asociaţiei de Turism şi Ecologie „Dianthus“.
    Trimite prin e-mail