sâmbătă, 5 iulie 2014

Publicat la 7/05/2014 10:30:00 a.m. de Anonim

Culturişti medieșeni de mondiale

Marcel Manea şi Marius Chera vor reprezenta Mediaşul şi România la Mondiale.


Autor: Alex PÎNTEA

Doi sportivi vor reprezenta Clubul Power Gym Mediaş la Campionatele Mondiale de Culturism pentru Seniori şi Juniori. Marcel Manea şi Marius Chera au fost selecţionaţi în lotul naţional. „Sunt doi sportivi buni, doi sportivi care au muncit mult şi îşi merită locul în lotul naţional. Aşteptăm să vină cu o medalie, nu contează care anume. Să urce pe podium. Asta ne interesează, ar fi bucuria noastră“, a mărturisit Mihai Madaraşi, preşedintele Clubului Power Gym Mediaş.

În Mexic şi Brazilia

Chera va participa la Campionatele Mondiale de Juniori şi Masters care se vor desfăşura în Mexic, în perioada 3-6 octombrie. Campionul naţional Marcel Manea va reprezenta România la Campionatele Mondiale de Seniori din Brazilia. Acestea se vor desfăşura în perioada 12-15 noiembrie. „Campionatul mondial de seniori la care va participa Marcel Manea se va ţine în Brazilia. El este un campion care cinci ani la rând şi-a apărat titlul cu succes şi sperăm ca şi pe viitor să facă acelaşi lucru. Campionatul mondial de juniori se va ţine în Mexic, iar aici ne va reprezenta Marius Chera, un sportiv nou, un sportiv bun, de calitate, care la Iaşi a câştigat Campionatul naţional de juniori şi a fost declarat campion absolut la competiţia respectivă“, detaliază Madaraşi. 

Caută sponsori

Ambele deplasări peste Ocean presupun costuri foarte mari, iar o parte dintre acestea trebuie suportate şi de către cluburile la care sunt legitimaţi sportivii. În aceste condiţii, Power Gym speră să obțină sponsorizări. „Aşteptăm ca iubitorii acestui sportiv să ne ajute, să ne susţină din punct de vedere financiar, pentru că este greu să practici un sport ca acesta în zilele noastre. Este foarte greu pentru un club să susţină sportivi, o echipă care face performanţă“, conchide Mihai Madaraşi.
    Trimite prin e-mail