joi, 26 iunie 2014

Publicat la 6/26/2014 06:34:00 p.m. de Anonim

Pregătire pe două fronturi

Lotul echipei de fotbal Gaz Metan se va pregăti la Mediaş şi în Ungaria. Șapte jucători au părăsit echipa. Pentru sezonul viitor, Dulca ar mai avea nevoie să coopteze în lot trei fundași un vârf.


Autor: Alex PÎNTEA

Alb-negrii se vor antrena la Mediaş până la începutul lunii iulie, atunci când vor pleca pentru o săptămână în cantonament în Ungaria. În această perioadă, se vor disputa mai multe partide de verificare cu ASA Târgu-Mureş, Pandurii Târgu-Jiu şi CFR Cluj, dar și cu o echipă din Brazilia.

Pregătire centralizată

De la începutul acestei săptămâni, fotbaliştii Gazului se află în pregătire centralizată la Mediaş. Preşedintele Ioan Horoba susține că  echipa are toate condiţiile necesare, iar din acest motiv s-a decis ca o mare parte din pregătire să se desfăşoare acasă. „Trebuie să ne adaptăm la condiţiile pe care le avem, iar condiţiile cele mai bune sunt aici, acasă. Avem refacere cum trebuie, teren de antrenament foarte bun, sală de forţă, vestiare, absolut totul, iar atunci ne-am gândit că ar fi mult mai bine ca cea mai mare parte a perioadei de pregătire să stăm acasă şi să combinăm antrenamentele cu jocurile de pregătire. Ulterior, pe 11 iulie, vom pleca în Ungaria, unde vom avea două meciuri de pregătire”, a detaliat Horoba. 

Au plecat jucători

Tehnicianul Cristi Dulca a vorbit, în cadrul unei conferinţe de presă, despre noutăţile de la echipă. Astfel, dintre cei şapte jucători aflaţi la final de contract, trei au părăsit echipa: Cosmin Frăsinescu, Thaer Bawab şi Alex Munteanu. Alţi trei jucători şi-au reziliat contractele pe cale amiabilă. Este vorba despre Adrian Mărkuş, Jordan Robertson şi Ioky Kumada. O altă plecare importantă este aceea a portarului Cosmin Vîtcă.  Pe de altă, atacantul Dan Roman va continua la Mediaş, iar fundaşul Jasmin Trtovac nu a dat, deocamdată, un răspuns clar dacă doreşte sau nu să continue pe Târnava Mare. „În câteva zile ne vom definitiva lotul. Suntem în discuţii cu mai mulţi jucători, vom testa câţiva jucători. În prezent, posturile noastre deficitare sunt cele de fundaş dreapta, fundaş stânga şi fundaş central. De asemenea, ne-ar mai trebui un vârf“, recunoaște tehnicianul Cristi Dulca.
    Trimite prin e-mail