luni, 16 iunie 2014

Publicat la 6/16/2014 11:09:00 a.m. de Redacţie

Curs nou la Clubul Copiilor

Peste 1.000 de copii din municipiul Mediaş participă la cercurile care se desfăşoară în cadrul Clubului Copiilor şi Elevilor, iar de acum ei pot învăța aici și jocuri logice.


Autor: Aurelian LUNGU

Printre cele nouă cercuri se numără cele de creaţii plastice, chimie, karting, balet şi dans modern. În subordinea Clubului Copiilor din Mediaș se află și cluburile similare din orașele învecinate.  „Avem peste 1.000 de copii înscriși numai la Clubul Copiilor Mediaș, fiindcă noi mai avem, conform noii rețele școlare, încă două puncte de lucru - ne-a fost arondată filiala de la Dumbrăveni și cea de la Copșa Mică. Avem o tradiție care se păstrează, cercul de muzică vocală și instrumentală, avem cercul de desen-pictură, cercul de karting, «Atelierul fanteziei», informatică, chimie experimentală și agro-biologie și, de anul acesta, un nou cerc: cel de jocuri logice“, a precizat directorul Marius Cîmpean.

De luni până sâmbătă

Cursurile gratuite se desfăşoară de luni până sâmbătă și se adresează tuturor copiilor şi tinerilor cu vârste cuprinse între 3 și 19 ani. „Majoritatea activităților noastre se desfășoară după-amiaza, de la orele 14 la orele 18. Copiii vin la activitățile noastre în primul rând din plăcere, dar și în funcție de încărcătura orară, educația care se desfășoară în școală, temele pe care ei trebuie să le rezolve cu prioritate. La cererea părinților, avem activități care se desfășoară și sâmbăta“, a mai adăugat directorul instituției.
    Trimite prin e-mail