joi, 8 mai 2014

Publicat la 5/08/2014 07:00:00 a.m. de Anonim

Unde mergem? (8 - 14 mai)

Recomandările Monitorului de Mediaș pentru petrecerea timpului liber.



Fotbal

Sâmbătă 10 mai – Stadion Gaz Metan, ora 20,30: Gaz Metan Mediaş – Dinamo Bucureşti, în cadrul etapei a 32-a a Ligii I la fotbal (LIVE – DigiSport)




„Copilăria de altădată“

Muzeul Municipal Mediaş, din strada Mihai Viteazu, nr. 46, ne invită să vizităm expoziţiile temporare şi cele permanente deschise în această perioadă. Aşadar, până pe 1 iunie, putem admira picturile expuse de Gabriela Auer, din Alba Iulia, membră a Uniunii Artistilor Plastici. Tot la Muzeu putem să ne bucurăm în continuare de „Copilăria de altădată“. Expoziţia cuprinde peste 50 de jucării din colecţia domnului Marian Spătariu din Braşov. Printre jucăriile străbunicilor noştri veţi putea vedea un cărucior pentru gemeni, căluţ-balansoar, tricicletă, păpuşi din ceramică, maşinuţe şi multe, multe altele.



Petrecere cu ştaif

La Sun Club, din incinta Ştrandului, are loc, vineri 9 mai, o petrecere tematică organizată de Consiliul Local al Tinerilor Mediaş. „Suit&Tie Party“ începe la ora 21, biletul de intrare fiind 7 lei.



Lansare de carte

La Casa Gazelor Naturale, de pe Şoseaua Sibiului, are loc sâmbătă 17 mai, de la ora 12, lansarea volumului „Speranţe pe cartele“, coordonat de Mircea Hodârnău. Intrarea este liberă.







Concert Duo Stoica la Traube

„Duo Stoica“, format din violonistul Răzvan Friedmann Stoica și sora sa, pianista Andreea Friedmann Stoica, va concerta în acest sfârșit de săptămână la Mediaș. Recitalul extraordinar este organizat de Direcţia Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret din cadrul Primăriei Mediaș, duminică, începând cu ora 18.00, la Sala Traube. Intrarea spectatorilor va fi liberă. Răzvan Friedmann Stoica a câştigat concursul „New Talent“ de la Bratislava, la care a participat la propunerea postului Radio România Muzical.




    Trimite prin e-mail