sâmbătă, 17 mai 2014

Publicat la 5/17/2014 11:23:00 a.m. de Redacţie

PDL o echipă de profesionişti pentru Europa, PSD şi PNL o echipă de rude şi prieteni (P.E.)


Din Mediaş până la Sibiu, din Agnita până în Miercurea Sibiului, oamenii încep să facă diferenţa şi spun că trebuie schimbare. Echipa Partidului Democrat Liberal în frunte cu deputatul de Sibiu, Raluca Turcan s-a întâlnit cu mii de cetăţeni care s-au săturat de minciuna, sărăcia şi umilinţa la care sunt supuşi zilnic de guvernul Ponta.

În 2012, USL a promis locuri de muncă, creşterea investiţiilor, mărirea pensiilor şi salariilor, iar după 2 ani am primit 36 de noi taxe şi impozite, 78.000 de noi şomeri şi investiţii înjumătăţite. România a devenit sub guvernul Ponta o ţară de asistaţi sociali, de vârstnici cărora le este frică că li se vor lua pensiile, de copii care abandonează şcoala pentru că nu li se mai asigura transportul, de tineri care nu îşi găsesc un loc de muncă. Aceasta este România lui Ponta, căreia Partidul Democrat Liberal vrea să îi redea speranţa şi încrederea într-un viitor mai bun! 
“Partidul Democrat Liberal a dovedit responsabilitate în actul guvernării, chiar cu prețul sacrificiului politic, în timp ce guvernul Ponta a introdus 36 de noi taxe și impozite, au adus facturi mai mari, şomaj și minciună. Noi, Partidul Democrat Liberal am apărat constant și prompt statul de drept și independența justiției. Ei se ascund de lege în Parlament unde în decembrie 2013 și-au votat “super imunitatea”. Noi, Partidul Democrat Liberal am luptat prin fapte împotriva corupției, în timp ce ei au cei mai mulţi penali. Partidul Democat Liberal este singurul partid puternic care a propus un sibian cu şanse reale de a ajunge în Parlamentul European. Vă îndemn să fiţi alături de noi şi să dăm judeţului Sibiu ceea ce merită, un sibian decent, profesionist şi serios în Parlamentul European! De ce să fim reprezentanţi în Europa de un europarlamentar care s-a remarcat doar prin gradul de rudenie sau de un om fără nicio lege în cei cinci ani de mandat, când putem avea eurodeputat de-al locului care să ne apere interesele în Europa?!” a declarat preşedintele PDL Sibiu, deputatul Raluca Turcan.

Theodor STOLOJAN

“Noi nu avem rude pe care să le trimitem la Bruxelles, nu am gândit alegerile europarlamentare ca pe o găselniță financiară pentru rude și prieteni. Găsiți foarte multe rude pe listele PNL, pe listele PSD. Culmea, acesta este un fapt ce a fost semnalat prima data în presa europeană. Legat de acest aspect, vreau să le spunem medieşenilor că pe listele PNL nu candidează Klaus Iohannis, ci soția domnului Antonescu, soția domnului Mănescu, logodnica domnului Voicu. Ei sunt candidații!
Judeţul Sibiu merită un europarlamentar de-al locului în Parlamentul European. Medieşenii ştiu că fără investiţii europene, fără atragerea de proiecte pe "Competitivitate Economică", nu vor exista locuri de muncă sau creştere economică. Medieşenii au nevoie de centură ocolitoare şi nu de promisiuni ale unui ministru care îi face autostradă domnului Dragnea, în Teleorman şi pentru care Sibiu - Piteşti nu reprezintă o prioritate. Dacă sunt bani pentru şoseaua ocolitoare a Mediaşului, de ce nu se încep lucrările acum, pentru că studiul de fezabilitate a fost realizat încă din perioada guvernului PDL. Dar, oare cine poate să aibă în România încredere în ministrul Şova, care ce promite astăzi, mâine devine istorie. Pentru că medieşenii sunt oameni de dreapta, sunt convins că Mediaşul va fi campion la prezenţa la vot, iar PDL va avea cel mai bun scor la alegerile europarlamentare”, a declarat Theodor Stolojan.
    Trimite prin e-mail