luni, 12 mai 2014

Publicat la 5/12/2014 12:21:00 p.m. de Redacţie

Liga I: Gaz Metan Mediaș - Dinamo București 1-1. Bawab, eroul Mediașului!


foto: AGERPRES
Gaz Metan și Dinamo București au terminat la egalitate, 1-1 (0-1), sâmbătă seara, la Mediaș, într-o partidă din etapa a 32-a a Ligii I de fotbal.

Medieșenii au smuls in extremis un punct, grație golului marcat de iordanianul Thaer Bawab (90+5). Dinamo deschisese scorul prin Cosmin Matei (16) și a ratat un penalty, în minutul 21, prin Dragoș Grigore care nu a reușit să-l surprindă pe portarul gazist, Răzvan Pleșca, după ce George Țucudean a fost faultat în careu de Ionuț Buzean.
Gaz Metan a avut o bară, prin Ciprian Petre (31).
La Dinamo a revenit, cu acest prilej, camerunezul Collins Fai, care lipsea din 20 octombrie, din cauza unei accidentări.
În tur, Dinamo s-a impus cu scorul de 1-0.
Dinamo nu a mai câștigat de trei meciuri, înregistrând două eșecuri și un egal, după o serie de patru victorii la rând. Gaz Metan are o singură victorie în ultimele patru meciuri, două egaluri și o înfrângere.
Partida a fost arbitrată de la centru de bucureșteanul Andrei Florin Chivulete, asistat de: Miclos Istvan Nagy (Cluj-Napoca) și Marius Nicoară (Băile Herculane). Observator din partea CCA a fost clujeanul Marian Salomir, iar din partea LPF, Adrian Ionescu din București.
Antrenorul dinamovist Flavius Stoican s-a declarat trist la finalul partidei. ''Este dureros când primești gol în ultimul minut și mai ales când asta vine după un aut. Am avut ocazii multe, pe care însă nu le-am valorificat, așa că ceea ce simt este tristețe. Să știți însă că jocul mă mulțumește, am avut ocazii, am dominat, deci doar faza din minutul 90+5 este de reproșat'', a menționat tehnicianul pentru DigiSport. Legat de ratarea loviturii de la 11 m de către Dragoș Grigore, Flavius Stoican a spus: ''Nu putem să-i reproșăm nimic lui Dragoș Grigore, până acum a marcat multe goluri de la 11 metri și ne-a adus puncte importante, așa că ceea ce trebuie noi să facem este să-l îmbărbătăm. Am fost la un singur minut de a ne asigura calificarea în Europa League din punct de vedere matematic. Ne este ciudă, dar mergem mai departe până se vor rezolva lucrurile''.
    Trimite prin e-mail