joi, 24 aprilie 2014

Publicat la 4/24/2014 11:56:00 a.m. de Anonim

Spărgători de locuințe, în arest

Doi spărgători de locuinţe au fost reţinuţi de poliţiştii medieşeni. În perioada ianuarie-martie, aceştia au furat bunuri în valoare de aproximativ 20.000 de lei. Hoţii sunt doi tineri de 28 şi, respectiv, 26 de ani, domiciliaţi în judeţele Mureş şi Braşov.

„În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş în colaborare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Mureş, au fost identificate două persoane cu privire la care există suspiciuni că, în perioada ianuarie-martie 2014, pe timp de noapte şi prin efracţie, au pătruns în nouă locuinţe din municipiul Mediaş. Totodată, a fost constatată şi o tentativă de furt, aceştia însă nu au reuşit să pătrundă în imobil.
Din interior, suspecţii au sustras obiecte electronice, aparatură de uz casnic, produse alimentare, bani, precum şi alte bunuri. Valoarea prejudiciului rezultat este de aproximativ 20.000 de lei“, a precizat subcomisarul Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu. Cei doi hoţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar ieri au fost prezentaţi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi tentativă de furt calificat. Judecătoria Mediaş a dispus arestarea preventivă a celor doi inculpaţi pentru o perioadă de 7 zile.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş, în vederea stabilirii şi documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi. (A. P.)
    Trimite prin e-mail