marți, 8 aprilie 2014

Publicat la 4/08/2014 02:58:00 p.m. de Anonim

Elevii Şcolii Gimnaziale „Constantin Ioan Motaş“ au avut parte de o surpriză

Kaufland România susţine şi în acest an sistemul educaţional din România. În acest sens, se derulează campania „Ajutăm împreună“, care a ajuns la cea de-a doua sa ediţie. Pentru 2014, compania şi-a propus dotarea a 89 de şcoli din cele 70 de oraşe unde există magazine Kaufland.


Autor: Alex PÎNTEA

În această dimineaţă, reprezentanţii lanțului comercial vor fi prezenţi la Şcoala Gimnazială „Constantin Ioan Motaş“ din cartierul Vitrometan. Aici învaţă 326 de elevi în clasele 0-IV. Pentru aceştia vor fi donate rechizite şi alte obiecte şcolare. „«Ajutăm împreună» este campania care este derulată şi în 2014 de Kaufland România pentru susţinerea educaţiei din România. Programul are ca obiectiv facilitarea procesului de educație și prevenirea abandonului școlar. El reprezintă un proiect de responsabilitate socială, prin care vom susține educația din școlile primare“, spun cei de la Kaufland.

În 70 de oraşe

Campania „Ajutăm împreună“ se derulează sub înaltul patronaj al Ministerului Educației Naționale şi reprezintă un proiect social, din care vor avea de câștigat în mod direct 89 de școli din ciclul de învățământ primar. Aceastea funcţionează în 70 de orașe unde sunt deschise magazine Kaufland. ,,Vom aduce împreună bucurie pentru peste 33.000 de copii din clasele 0-4, prin redirecţionarea unei părţi din sumele provenite din vânzările produselor din reţeaua magazinelor noastre, în scopul susţinerii acestui proiect. Peste 100 de tipuri de rechizite şi obiecte şcolare diferite-de la creioane, carioci, alfabetare, atlase, până la table magnetice, imprimante şi videoproiectoare-însumând peste 300.000 de produse vor fi distribuite şcolilor incluse în acest program’’ mai spun reprezentanţii Kaufland. 

Surpriză la Dumbrava Minunată

Anul trecut, prima ediţie campaniei „Ajutăm împreună“ s-a adresat unităţilor din învăţământul preşcolar şi s-a desfăşurat în perioada decembrie 2012 - martie 2013. În cadrul acesteia a fost achiziţionat material didactic pentru 79 de grădiniţe din toată ţara. În municipiul de pe Târnava Mare, copiii de la Grădiniţa „Dumbrava Minunată” au avut parte de o supriză de proporţii. Grădiniţa a fost aleasă pentru a primi materiale didactice, jucării, televizoare, imprimante, DVD-uri, pătuţuri extensibile, saltele şi alte lucruri. Prichindeii au mulţumit pentru cadouri printr-un program artistic special.
    Trimite prin e-mail