sâmbătă, 5 aprilie 2014

Publicat la 4/05/2014 04:14:00 p.m. de Redacţie

Constantin Zotta (FC Braşov): "Nu se pune problema să ne mutăm la Mediaş"

Directorul general al echipei FC Braşov, Constantin Zotta, susţine că FC Braşov şi-a rezolvat problemele cu licenţa şi va juca în continuare la Braşov. "Nu se pune problema să ne mutăm la Mediaş. Da, am trecut ca opţiune şi Mediaşul, pentru că aşa face orice echipă, trece un stadion de rezervă în dosarul de licenţiere, însă nu se pune problema să ne mutăm. Suporterii pot sta liniştiţi, nu vom juca în altă parte", a explicat Zotta.


Zotta a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că are informaţii că cineva ar dori retrogradarea grupării ardelene, dar că fără dovezi nu poate spune mai multe. "Suntem într-o situaţie în care, în mod normal nu ar trebui să fim. Echipa joacă din ce în ce mai bine, dar uite că, din cauza unor factori care nu au legătură cu jocul echipei, am ajuns să pierdem puncte importante. Nu este normal ce ni se întâmplă şi sper ca cei care conduc federaţia, să facă o analiză seriosă şi la ce se întâmplă în arbitraj. E drept, şi la urechile mele au ajuns anumite informaţii, cum că s-ar dori retrogradarea Braşovului, dar fără probe nu pot spune mai multe despre acest lucru. Noi ne vom vedea de treabă în continuare şi vom face totul pentru a salva echipa. Nu ne-am resemnat, chiar credem în menţinerea în prima ligă", a spus Zotta, citat de Mediafax.
Oficialul echipei FC Braşov speră ca la meciurile următoare să nu mai fie delegaţi arbitri din oraşele care au formaţii în lupta pentru evitarea retrogradării. "Nu e normal ca greşelile unor arbitri să afecteze munca unui club, să afecteze destine şi să ajungem să demitem antrenori. Este păcat că nu muncesc cu responsabilitatea pe care le-o dă ecusonul. S-au băgat aproape 2.700.000 de euro în instruirea arbitrilor şi uite ce fac?! Ce să mai spunem? Că arbitrii adiţionali care au fost la meciul nostru de la Vaslui, sunt din Timişoara, oraş care are echipă cu care noi ne batem direct pentru retrogradare? Eu sper ca la un moment dat, Haţegan să mai fluiere în alt meci şi să ne demonstreze că acum a fost doar o greşeală", a adăugat Zotta.
El este de părere că FC Braşov mai are nevoie de 14-15 puncte pentru a se salva de la retrogradare şi că poate lua trei puncte chiar în meciul cu Astra. "Trebuie să începem să adunăm puncte. Mai sunt 27 de puncte puse în joc, iar noi avem nevoie de 14-15. Sper să începem să le adunăm chiar din meciul cu Astra. Am încredere că echipa poate câştiga acest meci", a completat Zotta.
Partida FC Braşov - Astra Giurgiu, contând pentru etapa a XXVI-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 18.30.
    Trimite prin e-mail