joi, 6 martie 2014

Publicat la 3/06/2014 03:21:00 p.m. de Anonim

Şcoala părinţilor! Irina Petrea le va da medieşenilor lecţii despre creşterea copiilor


Vedeta TV Irina Petrea, cea mai cunoscută dădacă din România, va susţine o conferinţă la Sala Traube, în cadrul campaniei „Un părinte mai bun“.


Autor: Aurelian LUNGU

Asociaţia pentru Formare şi Dezvoltare Continuă, în parteneriat cu Tineretul Naţional Liberal (TNL) şi organizaţia municipală a Partidului Naţional Liberal (PNL) din Mediaş organizează conferinţa „Cum poţi fi un părinte mai bun“, susţinută de psihologul şi psihoterapeutul Irina Petrea, cunoscută pentru emisiunile sale de televiziune „SuperNanny“, „Copii contra părinţi“, „Cei 7 ani de acasă“, dar şi pentru cărţile, publicaţiile, articolele şi interviurile sale. „Organizaţiile politice liberale sprijină desfăşurarea acestui eveniment deoarece susţin educaţia, cred în valorile familiei, în viitorul copiilor noştri, în dreptul la viaţă. Acestea sunt valorile de care societatea are nevoie pentru o dezvoltare armonioasă. În cadrul conferinţei, participanţii au posibilitatea de a adresa întrebări şi a primi lămuririle necesare în problemele ridicate, din partea specialistului Irina Petrea. Vă aşteptăm cu drag pe toţi cei care doriţi să luaţi parte la această conferinţă“, se arată într-un comunicat de presă al liberalilor medieşeni.

Conferinţă gratuită

Irina susţine că fiecare dintre noi este rezultatul propriei copilării, iar educaţia copilului presupune trudă, grijă şi informaţii utile care te ajută să ieşi din orice posibil impas. Conferinţa de trei ore va avea loc la Sala Traube, pe 15 martie, începând cu ora 11.00, şi face parte din campania „Un părinte mai bun“ care, prin organizarea seminariilor şi a evenimentelor interactive la nivel naţional, îşi propune să vină în sprijinul tuturor părinţilor ce îşi doresc să devină mai buni, mai eficienţi în „meseria“ de părinte. La această întâlnire sunt aşteptaţi cu drag şi bunici, asistenţi maternali, educatori şi toţi cei care vor să afle mai multe informaţii despre creşterea şi educaţia copiilor. Prezenţa nu este condiţionată de înscriere, dar pentru o mai bună coordonare ar ajuta foarte mult o confirmare prin e-mail info@unparintemaibun.ro sau la telefon 0744.278.418. Intrarea este gratuită, datorită partenerilor: Şcoala Montessori ,,Adormirea Maicii Domnului“, Asociaţia Sportivă „Transilvania“ Mediaş, Trans Miami şi Aterm. Campania Irinei Petrea a mai poposit în oraşe precum Botoşani, Braşov, Cluj, Constanţa, Galaţi, Sibiu, Sighişoara, Suceava, Tg. Mureş, Timişoara şi Tulcea.

Irina PETREA | trainer: „Dacă a fi părinte poate fi, uneori, o întâmplare, a fi un părinte bun este întotdeauna o alegere conştientă. Aceasta presupune cunoaştere, muncă, dedicare. Ne creştem copiii şi, odată cu ei, creştem şi noi, însă pe dinăuntru, devenind mai buni, mai înţelepţi, mai fericiţi. “
    Trimite prin e-mail