marți, 25 martie 2014

Publicat la 3/25/2014 12:26:00 p.m. de Anonim

Hrăneşte un zâmbet!

Consiliul Local al Tinerilor vrea să le asigure sărbători mai fericite copiilor nevoiaşi din Mediaș. Medieşenii pot dona alimente, jucării, dar şi alte produse.


Autor: Alex PÎNTEA

Toţi medieşenii cu suflet mare pot dona produse alimentare perisabile sau produse nealimentare, cum ar fi cele destinate igienei, pentru copiii care provin din familii defavorizate. Consiliul Local al Tinerilor, alături de Primăria Mediaş şi Rotaract Club Mediaş, organizează în preajma sărbătorilor pascale o campanie umanitară de întrajutorare sub genericul „Hrăneşte un zâmbet“. Aceasta se va desfăşura în perioada 14 martie - 30 aprilie.

Grup ţintă

Proiectul are drept scop sprijinirea copiilor cu rezultate bune la învăţătură, dar care provin din familii cu oportunităţi reduse. „Scopul campaniei este ajutorarea elevilor care provin din familii sărace. Medieşenii care vor să se alăture campaniei noastre pot să doneze produse alimentare, jucării sau orice alte obiecte în spaţiile special amenajate în cadrul magazinelor partenere“, anunță Sergiu Lazăr, primarul tinerilor din Mediaş.

În marile magazine

Ca şi în anii anteriori, mai multe supermarket-uri din oraş s-au alăturat campaniei iniţiate de Consiliul Local al Tinerilor. În incinta magazinelor se găsesc deja spaţii special amenajate pentru donaţii. Organizatorii campaniei umanitare îşi doresc ca numărul celor care se alătură campaniei să fie cât mai mare. „În cadrul campaniilor anterioare am reuşit să ajutăm un număr mare de copii, iar acum sperăm să avem acelaşi succes si să reuşim să ajungem în casele celor care au nevoie de noi. Dacă fiecare dintre noi am dona măcar un produs, cu siguranţă nu ar mai fi copii trişti de Paşti“, este de părere Sergiu Lazăr.

Campanie de tradiţie

Practic, tinerii medieşeni continuă şi în acest an seria acţiunilor umanitare demarate în primăvara anului 2010, atunci când a fost organizată prima ediţie a campaniei „Hrăneşte un zâmbet“. De atunci şi până în prezent, de două ori pe an, înaintea sărbătorilor pascale şi a celor de iarnă, Consiliul Local al Tinerilor organizează această campanie umanitară.
    Trimite prin e-mail