miercuri, 19 februarie 2014

Publicat la 2/19/2014 03:11:00 p.m. de Anonim

Medieşenii, invitaţi să doneze cărţi

Complexul de servicii comunitare „Sfântul Andrei“ din Mediaş a demarat o campanie intitulată generic „Dăruieşte o carte!“.


Autor: Alex PÎNTEA

Scopul său este acela de înfiinţare a unei biblioteci şi a unei săli de lectură pentru copiii care frecventează centrul de zi din cartierul Gura-Câmpului. Oricine poate dona o carte, iar copiii, mai mult decât oricine au nevoie să citească. Pornind de la această premisă, conducerea Complexului de servicii comunitare „Sfântul Andrei” Mediaş a lansat această campanie adresată tuturor medieşenilor cu suflet mare. „Am demarat o campanie pe care am intitulat-o «Dăruieşte o carte». Ne dorim să înfiinţăm, în cadrul centrului de zi, o bibliotecă şi o sală de studiu aparte. Fiecare copil din şcolile normale poate dărui o carte copiilor de aici, dacă doreşte. Sperăm că această campanie va avea succes, pentru că este un sentiment frumos pentru medieşeni şi pentru copiii lor. Până la urmă, un copil oferă altui copil. Poate sunt copii care au prea multe cărţi acasă sau au o situaţie de aşa natură încât le permite să ofere mai uşor o carte, iar aceasta va ajunge cu siguranţă acolo unde este nevoie“, a explicat Nicu Poşta, şeful complexului de servicii comunitare „Sfântul Andrei“.
Centrul de zi oferă servicii de educare, asistenţă şi îngrijire, consiliere psihologică pentru copil şi familie, socializare şi petrecere a timpului liber, reintegrare familială şi comunitară.
    Trimite prin e-mail