miercuri, 12 februarie 2014

Publicat la 2/12/2014 11:32:00 a.m. de Anonim

Drum nou, peste doi ani

Asocierea de firme SC Construcţii SA, SC Sinecon SRL şi SC Proiect Consulting SRL a câştigat licitaţia pentru modernizarea unui drum judeţean de 8 km în nordul judeţului Sibiu, la limita cu judeţul Alba. 


Autor: Aurelian LUNGU

Conducerea Consiliului Judeţean Sibiu a semnat, în urmă cu câteva zile, contractul de proiectare şi execuţie pentru „Modernizare DJ 142 B Blăjel-Bazna-Boian-limită judeţ Alba, km 8+175 - 11+612, inclusiv pod nou la km 8+800“, după ce a analizat ofertele celor zece operatori economici şi a desemnat-o pe cea mai potrivită.

Din fonduri proprii

Valoarea contractului este de 7,16 milioane de lei fără TVA, reprezentând aproximativ 70 la sută din valoarea estimată iniţial la 9,84 milioane de lei fără TVA. Durata derulării contractului este de 24 luni de la semnare. „Prioritatea Consiliului Judeţean rămâne şi în acest an îmbunătăţirea infrastructurii de drum, pentru a ne apropia de obiectivul nostru de a asfalta toate drumurile judeţene, cu fonduri proprii şi de la Uniunea Europeană. Iată că, anul acesta, demarăm modernizarea drumului judeţean Blăjel-Bazna-Boian, unde va fi construit şi un pod nou, investiţie pe care o vom susţine doar din bugetul Consiliului Judeţean“, a declarat Ioan Cindrea, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu.
    Trimite prin e-mail