vineri, 21 februarie 2014

Publicat la 2/21/2014 02:30:00 p.m. de Redacţie

Consiliul Local Mediaş votează, luni, bugetele societăţilor subordonate

Aleşii locali au 31 de puncte pe ordinea de zi a şedinţei ordinare din luna februarie. Printre cele mai importante se numără proiectele de buget ale ECO-SAL şi Piaţa Prim-Com.


Autor: Alex PÎNTEA

La începutul săptămânii viitoare, se votează bugetele societăţilor ECO-SAL şi Piaţa Prim-Com. Două proiecte de hotărâre în acest sens figurează pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Local, programate luni, 24 februarie. Aleşii trebuie să adopte, totodată, organigramele şi statul de funcţii la Spitalul Municipal, dar şi pe cele ale serviciilor publice subordonate municipalităţii.

Analizate pe comisii

Luna februarie este una lungă pentru aleşii locali medieşeni. Aceştia au primit în mape un număr de 31 de proiecte de hotărâre, la care se adaugă mai multe informări. Toate sunt analizate săptămâna aceastam în cadrul şedinţelor pe comisii de specialitate. „Printre cele mai importante puncte de pe ordinea de zi se numără proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru S.C. Piaţa Prim-Com S.A. şi pentru S.C. ECO-SAL S.A. pe anul 2014 şi proiectul de hotărâre privind aprobarea regulamentului de organizare şi funcţionare al aparatului de specialitate al primarului municipiului Mediaş. De asemenea, pe ordinea de zi a Consiliului Local din această lună se află proiectul de hotărâre privind aprobarea listei beneficiarilor de ajutor material constând în tichete sociale în valoare de 100 de lei/persoană, cu ocazia zilei de 8 Martie, categoriei de pensionari cu venitul până la 540 de lei/lună“, a explicat Raluca Filip, purtătorul de cuvânt al Primăriei Mediaş. 

Şedinţă publică

Şedinţa ordinară a Consiliului Local se va desfăşura la începutul săptămânii viitoare la sediul Primăriei Mediaş. Lucrările şedinţei sunt publice, la ele pot asista toţi medieşenii interesaţi. Pe lângă proiectele de hotărâre înscrise pe ordinea de zi vor mai fi prezentate şi mai multe informări. Printre acestea se numără una cu privire la activitatea Poliţiei Locale în anul 2013, raportul de activitate al delegaţiei medieşene care s-a deplasat în oraşul Skasterlan din Olanda, o adresă a Curţii de Conturi – Camera de Conturi Sibiu şi o informare cu privire la acordarea Diplomei de excelenţă Consiliului Local Mediaş de către Patronatul Serviciilor Publice.
    Trimite prin e-mail