joi, 13 februarie 2014

Publicat la 2/13/2014 09:16:00 a.m. de Anonim

Bilanţ negativ pentru Gaz Metan


Final de cantonament! Fotbaliştii Gazului Metan revin, în această seară, în România. După trei înfrângeri şi doar două victorii, Dulca s-a hotărât: vrea trei jucători noi, poate chiar patru.


Autor: Alex PÎNTEA

Formaţia lui Cristi Dulca a încheiat perioada de pregătire din Antalya. Alb-negrii au disputat cinci partide de verificare, înregistrând două victorii şi trei eşecuri. Tehnicianul Cristi Dulca îşi doreşte trei jucători la echipă, doi fundaşi şi un mijlocaş central, cărora li s-ar putea adăuga şi un atacant. Vorbim despre Florin Ilie, Petr Mach şi Aliu Kaby, iar atacantul este Adrian Mărkuş.

Bătuţi de campioana Ungariei

Ieri după-amiază, Gaz Metan a pierdut ultima partidă de verificare din Antalya. Formaţia lui Dulca a fost învinsă de maghiarii de la Debrecen cu scorul de 3-1. Singurul gol al medieşenilor a fost marcat de iordanianul Taher Bawab, în repriza a doua, când scorul era deja 2-0 pentru Debrecen. Formula trimisă în teren de către Dulca a fost asemănătoare celei pe care intenţionează să o folosească în returul de campionat.

Petr MACH | foto: gazistul.ro
Înfrângeri fără gol

Gaz Metan a pierdut alte două jocuri de verificare disputate sâmbătă şi luni, fără a reuşi să marcheze în poarta adversă. Astfel, după ce sâmbăta trecută gaziştii au fost învinşi de japonezii de la Shonan Bellmore cu scorul de 1-0, luni după amiază jucătorii pregătiţi de tehnicianul Cristi Dulca au cedat cu 2-0 în faţa sârbilor de la FK Radnicki. În respectiva partidă, a fost folosită o formulă de echipă cu jucători care au evoluat mai puţin în partidele de verificare. Cele două victorii din Antalya au fost consemnate în primele două partide de verificare disputate în compania echipelor Slask Wroclav din Polonia, respectiv Bohemians 1905 Praga din Cehia.

Vrea patru jucători

Doi fundaşi, un mijlocaş central şi un atacant sunt jucătorii pe care tehnicianul Cristi Dulca şi-i doreşte la echipă în returul de campionat. Florin Ilie, Petr Mach, Aliu Kaby şi Adrian Mărkuş ar putea îmbrăca tricoul Gazului Metan dacă vor ajunge la o înţelegere cu gruparea de pe Târnava Mare. „Singurul lucru care rămâne de stabilit sunt jucătorii care vor rămâne în continuare la echipă. Aici mă refer la Florin Ilie şi Petr Mach pe linia de fund, la Aliu Kabi şi Adrian Mărkuş. Eu, în mare, m-am hotărât asupra lor, sper să se înţeleagă cu conducerea. În mare, pot să spun că posturile şi ceea ce ne dorim la această oră sunt acoperite“, a apreciat Dulca.
    Trimite prin e-mail