luni, 27 ianuarie 2014

Publicat la 1/27/2014 07:25:00 p.m. de Anonim

Reîncep lucrările pe Aleea Greweln

Veşti bune pentru Aleea Greweln, acolo unde lucrările au fost abandonate acum un an şi jumătate. În momentul în care vremea o va permite, acestea vor fi reluate, însă cu un alt constructor.

Artera care duce în zona de agrement Greweln va fi consolidată şi asfaltată, iar mobilierul urban înlocuit prin montarea de bănci şi coşuri de gunoi noi. În anul 2011, Aleea Greweln a intrat într-un amplu proces de reabilitare.


După aproximativ un an, constructorul a abandonat pur şi simplu lucrarea, asta după ce executase doar o parte dintre lucrările prevăzute în contract. În aceste condiţii, a fost nevoie de o altă licitaţie şi de găsirea unui alt constructor. Proiectul va fi reluat efectiv în această primăvară. „Se poate spune, într-adevăr, că avem veşti bune în ceea ce priveşte aleea care duce în zona de agrement Greweln. Licitaţia pentru proiectul de reabilitare a Aleei Greweln a fost câştigată de firma Posada Med, iar lucrările de reabilitare propriu-zise vor începe în momentul în care temperaturile de afară o vor permite. Proiectul de reabilitare are în vedere construirea unui zid de sprijin, realizarea iluminatului public dar şi dotarea cu mobilier stradal” spune Raluca Filip, purtătorul de cuvânt al Primăriei Mediaş. Valoarea proiectului de reabilitare a Aleei Greweln este de circa un milion de lei. Banii provin din bugetul local al municipiului. (A. P.)
    Trimite prin e-mail