duminică, 26 ianuarie 2014

Publicat la 1/26/2014 04:02:00 p.m. de Anonim

Luni, aleşii votează bugetul municipiului

Bugetul local al municipiului Mediaş se votează la începutul săptămânii viitoare. Proiectul de hotărâre este înscris pe ordinea de zi a primei şedinţe ordinare din acest an a Consiliului Local, care cuprinde în total un număr de 23 de puncte.

Aleşii locali vor vota, mâine după-amiază, bugetul municipiului, dar şi cele ale societăţilor subordonate. Totodată, în mapele de lucru se află şi lista obiectivelor de investiţii pentru anul 2014. „Printre cele mai importante puncte de pe ordinea de zi se numără proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului local al municipiului Mediaş, a listei obiectivelor de investiţii, precum şi a bugetelor şi listelor de investiţii pentru instituţiile şi serviciile publice de interes local înfiinţate şi organizate prin hotărâri ale Consiliului Local, precum şi obiectivele de investiţii ale societăţilor comerciale de realizat din bugetul local pe anul 2014“, a explicat Raluca Filip, purtătorul de cuvânt al Primăriei Mediaş.
Şedinţa ordinară a Consiliului Local va avea loc luni, 27 ianuarie, de la ora 16.00, în sala de şedinţe „Daniel Thellmann“ din cadrul Primăriei Mediaş. Accesul cetăţenilor la lucrări este liber. (A. P.)
    Trimite prin e-mail