joi, 9 ianuarie 2014

Publicat la 1/09/2014 06:01:00 p.m. de Redacţie

Doar patru zile la "Mediensis"

Începând din această lună, cinematograful „Mediensis“ va fi deschis doar patru zile pe săptămână. Informaţia a apărut întâi pe blogul instituţiei, apoi a fost confirmată de reprezentanţii municipalităţii.

Astfel, cei care vor dori să vadă filme pe ecran mare o vor putea face doar în zilele de miercuri, vineri, sâmbătă şi duminică. Măsura a fost luată pentru eficientizarea activităţii, având în vedere numărul tot mai mic de spectatori de la an la an. „Începând cu data de 1 ianuarie 2014, programul de derulare al filmelor la cinematograful «Mediensis» s-a modificat. Astfel, orarul de funcţionare va fi în zilele de miercuri, vineri, sâmbătă şi duminică de la orele 16.00, 18.30 şi 21.00. Numărul proiecţiilor va depinde de numărul spectatorilor. Pentru o proiecţie este nevoie de minim patru spectatori. Reducerea programului este cauzată de numărul mic de spectatori, dar şi de suspendarea, de cele mai multe ori, a proiecţiilor din această cauză. Măsura este una menită să aducă după sine eficientizarea activităţii cinematografului «Mediensis»“, motivează Raluca Filip, purtătorul de cuvânt al Primăriei Mediaş.
Cinema „Mediensis“ a fost înfiinţat pe 26 septembrie 2006 şi dispune de o sală de proiecţie cu 154 de locuri şi un sistem de sonorizare Dolby, instalaţii de aer condiţionat şi încălzire. (A. P.)
    Trimite prin e-mail