duminică, 22 decembrie 2013

Publicat la 12/22/2013 07:32:00 a.m. de Redacţie

FRF îşi caută „Naşul“. Horoba nu-l crede pe Gică Popescu destul de capabil

Alegerile pentru preşedinţia FRF vor avea loc pe 5 martie 2014. În cursă s-au înscris, deocamdată, patru candidaţi. Mircea Sandu nu se numără printre ei.

Autor: Aurelian LUNGU
 
Ioan HOROBA | foto: NovaTV
Alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal vor avea loc pe data de 5 martie 2014, a declarat, Ioan Horoba, preşedintele grupării Gaz Metan Mediaş, luni, la finalul Comitetului Executiv al FRF. „S-a stabilit în Comitetul Executiv ca în data de 5 martie să fie alegerile pentru preşedinţie. Nu s-a pus în discuţie niciun moment vreo demisie (a actualului preşedinte, Mircea Sandu – n.red.) şi nu s-a discutat despre această problemă“, a spus Horoba.
 
Sandu nu mai vrea
 
La alegerile pentru preşedinţia FRF şi-au anunţat candidatura până acum fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, preşedintele Federaţiei Române de Minifotbal, Răzvan Burleanu, fostul fotbalist Marcel Puşcaş şi fostul internaţional Gheorghe Popescu. În afară de aceştia, numele altor oameni de fotbal, Adrian Porumboiu, Gheorghe Chivorchian şi Anghel Iordănescu, au fost vehiculate că se vor afla pe lista candidaţilor la funcţia de preşedinte al FRF. Actualul conducător al FRF, Mircea Sandu, a anunţat că nu îşi mai doreşte încă un mandat la şefia instituţiei. Horoba a declarat, în vara acestui an, că nu-l vede pe Gică Popescu luându-i locul „Naşului“ Sandu. „Nu înseamnă că dacă am fost buni fotbalişti suntem şi buni conducători. În fruntea FRF trebuie să vină un om integru, pentru că este foarte greu să-i continui activitatea lui Mircea Sandu“, a comentat preşedintele Gazului, citat de Sport Total.
    Trimite prin e-mail