joi, 12 decembrie 2013

Publicat la 12/12/2013 06:40:00 p.m. de Anonim

De Crăciun, Ambient îşi premiază meşterii

Cu câteva zile înainte de Crăciun, Ambient îşi premiază meşterii în cadrul unui proiect de tradiţie pentru companie: "Tombola de Crăciun a Meşterului Ambient". Marele premiu a ajuns la un meşter din Baia Mare.

Anul acesta, marele premiu al tombolei, o maşină Dacia Dokker Van, ajunge la Ludovic-Robert Balazsi, din Baia Mare. Ca şi în ediţiile precedente, campania s-a adresat tuturor meşterilor înscrişi în programul Ambient "Meşterul Casei Tale", care au făcut cumpărături în cele 16 magazine şi depozite Ambient din ţară în perioada 1 octombrie – 30 noiembrie 2013. "Mă bucur să fiu norocosul câştigător al unui premiu atât de mare. A fost, într-adevăr, o surpriză extraordinară pe care n-o s-o uit uşor. Sunt recunoscător companiei Ambient pentru că ne susţine pe noi, meşterii, pentru că mi-a oferit un astfel de cadou în perioada sărbătorilor de Crăciun şi doresc să felicit echipa organizatoare pentru această iniţiativă", a mărturisit Balazsi.
Pe lângă premiul cel mare, Ambient a mai recompensat meşterii pentru colaborarea lor cu Ambient cu un total de peste 2.400 de premii substanţiale, printre care: echipamente de lucru, vouchere pentru scule, jumătăţi de porc şi brazi de Crăciun. "Ne bucurăm că, de această dată, câştigătorul marelui premiu este din Baia Mare. Ca de fiecare dată, meşterii s-au înscris în număr foarte mare la ediţia de Crăciun a tombolei noastre. Suntem foarte încântaţi că am reuşit să oferim o surpriză în preajma sărbătorilor unui meşter din Baia Mare şi ne propunem ca pe viitor să ducem mai departe aceste campanii împreună cu partenerii noştri", a declarat Mihai Contraş, manager magazin Ambient Baia Mare.


Ca şi în anii anteriori, Tombola Meşterului Ambient a fost susţinută de partenerii Ambient: Ceresit, Deutek, Egger, Haro, Holcim, Rigips, Tondach, Viessmann, Weber, Zoom. (A. L.)
    Trimite prin e-mail