miercuri, 25 decembrie 2013

Publicat la 12/25/2013 11:34:00 a.m. de Redacţie

Crăciun caritabil, în centrul istoric

Colinde, cor, chitări, ciorbă caldă, vin fiert, ceai, decoraţiuni handmade şi ilustrate "I Love Mediaş" de vânzare, pentru sprijinirea Crucii Roşii Mediaş. Şi un brad pe care participanţii l-au umplut cu ornamentele aduse de fiecare.

Acestea au fost "ingredientele" primului Crăciun organizat în stradă de iniţiativa "I Love Mediaş". Aseară, între orele 19.00 şi 22.00, întreaga comunitate a putut participa la petrecerea caritabilă organizată în Piaţa Regele Ferdinand I. Evenimentul a fost promovat pe Facebook şi a putut fi urmărit în direct pe internet, cu ajutorul camerelor web. "Se pare că e prima dată când putem ieşi din case, să ne bucurăm de sărbătoare împreună, în familia mare, întreaga comunitate. Primăria ne-a sprijinit cu autorizaţie şi înţelegere, că am cerut-o un pic târziu, forţe de ordine, acces auto liber în Piaţă, Direcţia pentru Cultură cu podium pentru artişti, Restaurantul Traube ne pune la dispoziţie mese şi bănci. Mulţumim tuturor celor care au adoptat visul şi au contribuit la înfăptuirea lui. Crăciun fericit, Mediaş!", au postat iniţiatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.


Câţiva medieşeni generoşi şi două restaurante din oraş au pus la dispoziţia participanţilor un brad de trei metri, 140 de porţii de ciorbă, aproximativ 30 de litri de vin fiert şi 40 de cozonaci. (A. L.)
    Trimite prin e-mail