miercuri, 18 decembrie 2013

Publicat la 12/18/2013 07:45:00 p.m. de Redacţie

Atacat de Ştirbeţ şi de ANI


Primarul Teodor Neamţu, şeful organizaţiei municipale a PDL, a fost ales în funcţia de prim-vicepreşedinte al filialei judeţene.


Autor: Alex PÎNTEA

El va aduce experienţa necesară în noua echipă de conducere, condusă de deputatul Raluca Turcan. Ţinta este repoziţionarea pedeliştilor sibieni printre primele cinci organizaţii PDL din ţară. Schimbarea la vârful filialei a fost catalogată de fostul deputat Cornel Ştirbeţ drept „o greşeală“. În replică, Neamţu a comentat că frustrarea este motivul criticilor aduse de Ştirbeţ.

În vizorul ANI

În aceste zile, edilul are bătăi de cap şi cu Agenţia Naţională de Integritate, care a constatat că, din decembrie 2010, Neamţu deţine simultan funcţia de primar şi calitatea de reprezentant asociat persoană juridică în cadrul societăţii Piaţa Prim-Com S.A. Primarul consideră sesizarea nefondată. „Nu există niciun fel de incompatibilitate. Ceea ce se incriminează este semnătura mea ca reprezentant legal al persoanei juridice municipiul Mediaş pe actul constitutiv al societăţii comerciale Piaţa Prim-Com, act care a stat la baza înfiinţării societăţii comerciale. Acest act este semnat în numele municipiului Mediaş de primarul Teodor Neamţu şi în numele judeţului Sibiu, asociat la Piaţa Prim-Com, de preşedintele Martin Bottesch. Acest act a stat la baza eliberării certificatului constatator în vederea constituirii Piaţa Prim-Com ca şi societate comercială“, a precizat el, adăugând că va ataca în contencios raportul ANI.
    Trimite prin e-mail