duminică, 10 noiembrie 2013

Publicat la 11/10/2013 10:13:00 a.m. de Anonim

Primăria Copşa Mică schimbă sistemul de calcul a dărilor pentru anul 2014. Vezi HARTA zonelor de impozitare

Începând cu 2014, copşenii vor plăti dările locale după un sistem diferenţiat de impozitare, în funcţie de zona în care se află proprietatea lor.


Aplicarea acestui sistem de impozitare va determina o modificare a cuantumului impozitului, în mod diferit, în funcţie de zona în care se află proprietăţile şi de natura acestora, clădiri (case, apartamente) sau terenuri (intravilan, extravilan). Edilii spun că fiecare contribuabil va fi înştiinţat oficial cu privire la cuantumul impozitelor şi taxelor aferente proprietăţilor deţinute în luna ianuarie 2014. Până atunci, acest proiect va fi adus la cunoştinţa contribuabililor în următoarele săptămâni, în mai multe etape:
  • luni, 11 noiembrie, ora 16.00, Clubul Seniorilor – prezentarea proiectului
  • marţi, 19 noiembrie, ora 15.00, Primăria Copşa Mică – dezbatere publică
  • publicare pe afişierele din oraş a hărţii cu zonele de impozitare
  • publicarea hărţii cu zonele de impozitare pe pagina de internet www.copsa-mica.ro
  • publicare pe larg, în revista anuală

La stabilirea celor patru zone de impozitare s-a ţinut cont de amplasarea şi valoarea de piaţă a proprietăţilor, accesibilitatea la serviciile publice (sociale, apă, canalizare, iluminat, parcuri, zone de agrement ş.a.), calitatea străzilor, accesul la şcoli etc. "Invităm contribuabilii interesaţi să afle mai multe detalii, să participe la întâlnirile propuse mai sus sau să solicite informaţii la compartimentul Taxe şi Impozite din cadrul Primăriei oraşului Copşa Mică", se arată într-un comunicat de presă al compartimentului Relaţii cu publicul din cadrul Primăriei Copşa Mică. (A. L.)

Faceţi click pe imagine pentru a o deschide la dimensiune mare

    Trimite prin e-mail