marți, 12 noiembrie 2013

Publicat la 11/12/2013 12:00:00 p.m. de Redacţie

Balul Sfatului Bătrânilor la Copşa Mică

Primarul oraşului Copşa Mică, Daniel Tudor Mihalache, a participat sâmbătă seară la cea de a IX-a ediţie a balului organizat de Sfatul Bătrânilor. 


Organizaţia „Sfatul Bătrânilor” din Copşa Mică este constituită din persoane în vârstă de peste 45 de ani, în majoritate pensionari, astăzi aproape 20 la număr, care au ales să-şi organizeze în comun timpul liber. Pe lângă activităţile de divertisment (pescuit, şah, table) sau excursii (mănăstiri) pe care le organizează pentru membrii săi, „Sfatul Bătrânilor” este un partener constant al primăriei oraşului într-o serie de evenimente: Ziua Eroilor, Sărbătoarea Ionilor, Târgurile de Crăciun şi de Paşti.
Balul reprezintă momentul de bilanţ al unui an plin de activităţi desfăşurate de seniori pentru cetăţenii oraşului Copşa Mică, începând cu preşcolarii de la grădiniţă şi terminând cu veteranii de război. Prezenţa domnului primar şi a domnului viceprimar la acest eveniment a însemnat acordarea respectului cuvenit acestor oameni implicaţi în viaţa localităţii şi garanţia susţinerii reciproce pe viitor în activităţile desfăşurate spre binele tuturor cetăţenilor oraşului. "Primarul oraşului îşi exprimă speranţa că în rândurile acestei organizaţii vor intra cât mai mulţi oameni dornici să se implice în activităţile desfăşurate an de an sub atenta coordonare a domnului Iuliu Domşa, preşedintele «Sfatului Bătrânilor»", se arată într-un comunicat de presă remis de Compartimentul Relaţii cu publicul din cadrul Primăriei Copşa Mică. (A. L.)

    Trimite prin e-mail