sâmbătă, 26 octombrie 2013

Publicat la 10/26/2013 11:35:00 a.m. de Anonim

Război cu răzeşii! Astăzi, Gaz Metan Mediaş primește vizita Ceahlăului Piatra Neamţ

Formaţia lui Cristi Dulca vrea să continue seria rezultatelor pozitive din turul de campionat. Gaziştii au opt partide consecutive fără înfrângere şi îşi doresc un nou rezultat bun în meciul cu Ceahlăul. Fotbaliştii sunt neplătiţi, iar preşedintele Ioan Horoba susţine că nu au venit încă banii de la Tg. Jiu pentru transferurile lui Eric şi Breeveld.


Autor: Alex PÎNTEA

În această după-amiază, gaziştii au un nou test dificil împotriva uneia dintre „nucile tari“ ale campionatului Ligii I. Ceahlăul Piatra Neamţ a înregistrat doar două înfrângeri în unsprezece etape, în compania echipelor Steaua Bucureşti şi CFR Cluj, şi se situează un loc deasupra formaţiei medieşene.

Să rămânem modeşti

Tehnicianul Gazului se bucură că formaţia sa continuă  drumul bun în campionat, după un start foarte slab cu trei înfrângeri în primele trei partide. Cristi Dulca ştie şi care este cheia succesului formaţiei sale. „Băieţii au reuşit să depăşească momentul celor trei etape în care am pierdut. S-a format o echipă, un grup, sigur că e important orice amănunt şi tot ceea ce facem noi la echipă e important, dar până la urmă ei sunt în teren, ei decid anumite faze, anumite lucruri, iar atitudinea lor îi face să fie învingători sau să pierdem. Cel mai important joc este cel care va veni şi trebuie pregătit foarte bine, trebuie să rămânem modeşti în continuare, pentru că pe modestie ne ghidăm. Nu suntem o echipă care la momentul acesta ne putem considera ca fiind de cupele europene, însă dacă până în iarnă vom avea un parcurs bun şi vom mai face două-trei transferuri, cu siguranţă vom avea un cuvânt greu de spus în acest campionat“, este de părere Dulca.

Punctul lui Markovici

Etapa trecută, Gaz Metan a remizat 1-1 cu Oţelul Galaţi, fundaşul Zarko Markovici reuşind să marcheze în penultimul minut de joc. După o primă repriză echilibrată, formaţia gazdă a deschis scorul în minutul 49 prin Marquinhos care a profitat de un balon deviat în careul advers şi l-a învins pe Buchta din apropiere. Egalarea a venit cu un minut înainte de finalul jocului. Ionuţ Buzean a centrat perfect din lovitură liberă, iar Markovici a înscris cu capul.

Probleme cu banii

Fotbaliştii Gazului nu şi-au primit salariile pe ultimele două  luni. Horoba spune că situaţia a apărut din cauza clubului gorjean. „Mă bucură egalul de la Galaţi, dar este o situaţie de criză din punct de vedere financiar, jucătorii sunt neplătiţi pentru că nu au venit încă banii de la Pandurii pentru transferurile lui Eric şi Breeveld. Avem de luat 180.000 de euro, ceea ce reprezintă salariul pe două luni al întregii echipe. Din păcate, am înţeles că cei de la Pandurii au conturile blocate“, a explicat el. În replică, preşedintele Pandurilor, Eugen Pîrvulescu, spune că ştie despre datorie, dar că de partea financiară se ocupă Marin Condescu, cel care este preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului.
    Trimite prin e-mail