sâmbătă, 26 octombrie 2013

Publicat la 10/26/2013 07:22:00 a.m. de Anonim

Călători prinşi fără bilet

Poliţia Locală Mediaş a început colaborarea cu societatea Meditur în vederea depistării călătorilor care circulă fără bilet sau abonament.


Autor: Alex PÎNTEA

În ultimele zile, două persoane au fost sancţionate cu amendă contravenţională în valoare de 150 de lei. „Operatorul de transport local şi-a propus să descurajeze călătorii frauduloşi, iar din acest motiv colaborează cu Poliţia Locală Mediaş. Astfel, un controlor şi un poliţist local acţionează în mijloacele de transport în comun pentru a-i depista pe cei care călătoresc fără bilet sau abonament. În urma  acţiunilor desfăşurate în ultimele zile, au fost sancţionate prin amendă contravenţionala un număr de două persoane, un elev de la Liceul «Axente Sever» şi o persoană de sex feminin, angajată a unei societăţi comerciale din municipiu“, a anunţat Raluca Filip, purtătorul de cuvânt al Primăriei Mediaş. Controalele vor avea un caracter permanent în mijloacele de transport în comun.

Doar pe carduri

De la începutul anului viitor, societatea Meditur va emite abonamente doar pe carduri, iar cele de carton vor dispărea. Călătorii vor putea opta pentru carduri de tip abonament cu un număr nelimitat de călătorii, respectiv carduri valorice care pot fi reîncărcate. „Începand cu data de 1 ianuarie 2014, persoanele care călătoresc cu titlu de călătorie tip abonament trebuie să ştie că abonamentele lunare ale societăţii se vor emite doar pe carduri, în momentul de faţă ele fiind disponibile şi pe carton“, reaminteşte Ioana Streza, responsabil relaţii în cadrul societăţii Meditur. Abonamentele pe mijloacele de transport în comun se pot procura de la sediul situat în incinta policlinicii din cartierul Gura-Câmpului.
    Trimite prin e-mail